ΟΦΗ

Αλλάζει χέρια ο ΟΦΗ!

Αλλάζει χέρια ο ΟΦΗ!
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Γιορτές έρχονται και ο ΟΦΗ αναμένεται να λάβει το καλύτερο δώρο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, Ιταλοί επιχειρηματίες κινούνται να αγοράσουν την ΠΑΕ, με πρωτοβουλία του Τζενάρο Γκατούζο.

Μια εξέλιξη που πρόκειται να αλλάξει ριζικά τον ΟΦΗ και να τον βάλει σε νέα εποχή πρόκειται να σημειωθεί πολύ σύντομα στην ομάδα του Ηρακλείου. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι μια ομάδα ξένων επενδυτών ενδιαφέρεται για να εμπλακεί διοικητικά στους ''μελανόλευκους''.

Τους επιχειρηματίες εκπροσωπεί ο γνωστός Ιταλός δικηγόρος, Κλαούντιο Μινγκέτι, και το "προξενιό" έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ ,Τζενάρο Γκατούζο, που ενεργοποίησε φίλους του επιχειρηματίες, προκειμένου η ομάδα, την οποία στους λίγους μήνες αγάπησε με πάθος, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Μάλιστα οι υποψήφιοι επενδυτές θα ζητήσουν άμεσα οικονομικό έλεγχο και δείχνουν αποφασισμένοι, μέσα από ένα οργανόγραμμα το οποίο έχουν ήδη εκπονήσει, να αναλάβουν το άνοιγμα της ΠΑΕ, που όπως προφορικά έχουν πληροφορηθεί, αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση, το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από τους Ιταλούς είναι απολύτως σοβαρό και το ενδεχόμενο να τελειώσουν όλα πολύ σύντομα είναι πιθανό. Περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να εξασφαλιστούν, όπως για παράδειγμα εάν ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, αν όλα κυλήσουν ομαλά, παραμείνει στην ομάδα ή αποχωρήσει.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ