ΑΕΚ

"Για το καλύτερο στη Λισσαβόνα"

"Για το καλύτερο στη Λισσαβόνα"
Μπάγεβιτς

H AEK στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπενφίκα. Μπάγεβιτς: "Θα παλέψουμε για το καλύτερο"

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στην επικίνδυνη Μπενφίκα. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε αρχικά πως: "Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Θέλουμε να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας, τους εαυτούς μας και έχουμε κίνητρο απέναντι στην Μπενφίκα".


Στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με την επανάληψη του αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Έχουμε απουσίες, κάποιους τραυματίες, κουρασμένους παίκτες και διάφορα άλλα προβλήματα. Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα με το όνομα της Μπενφίκα, αυτό αποτελεί κίνητρο.

Πιστεύω ότι θα είμαστε πειθαρχημένοι και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσουμε. Μέχρι αύριο θα διαπιστώσουμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές".




Χωρίς Σκόκο και Νέμεθ


Με δύο βασικές απουσίες στην αποστολή της η ΑΕΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην φορμαρισμένη Μπενφίκα. Συγκεκριμένα ο Νάτσο Σκόκο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Το "απουσιολόγιο" συμπληρώνουν οι Χουανφράν(τραυματίας), Γιαχάγια (αποκλείστηκε) και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Αρσε, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Καφές, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο και Λεονάρντο.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ