ΑΕΚ

Η επεισοδιακή συνέντευξη του Ν. Νικολαΐδη

Η επεισοδιακή συνέντευξη του Ν. Νικολαΐδη
ΑΕΚ σημα logo

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα από Νικολαΐδη. Παραδέχτηκε ότι έκανε κακή διαχείριση και έριξε στον Τύπο την φθορά του, όχι στα δικά του λάθη. Ντού 150 οπαδών. Διεκόπη η εκπομπή

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι "Novasports 1" για τα διοικητικά προβλήματα της ΑΕΚ όμως δεν απάντησε ουσιαστικά σε σημαντικά ερωτήματα, βγάζοντας προς τα έξω μια σκληρή εικόνα εναντίον των ΜΜΕ.
Ντου οπαδών

Στο μεταξύ, περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να μπουν στο στούντιο στις 23:30 όμως η ασφάλεια του κτιρίου τους απώθησε και η ηρεμία επανήλθε.

Στην συνέχεια υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το στούντιο της Nova όμως το κλίμα είχε ήδη χαλάσει. Μάλιστα η εκπομπή που έχει σταματήσει στις 23:30 διεκόπη οριστικά όπως ανακοίνωσαν οι παρουσιαστές λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

"Ούτε επί Ψωμιάδη τέτοια κριτική"



"Ένα χρόνο τώρα δεν μιλούσα και είναι σημαντικό για μένα. Ένα χρόνο τώρα η τετραετία 2004-08 έχει δεχτεί σκληρή κριτική, που ούτε επί Ψωμιάδη δεν γινόταν. Με είπαν κακοδιαχειριστή, κλέφτη ενώ και οι Καραλής και Δημάτος με έλεγαν λαοπλάνο. Εδώ είμαι, ρωτήστε με. Κάντε τον κοινό σας χαρούμενο. Είτε εγώ θα βγω ψεύτης είτε εσείς.

"Είχα πει στους μετόχους πως αν θέλετε να παραμείνω μέχρι τον Μαϊο μπορώ να το κάνω. Η ΑΕΚ είχε άνοιγμα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα είχε 15 εκατομμύρια ευρώ διακανονισμένα τον Ιούνιο του 2008. Από την στιγμή που παραιτήθηκα, οποιαδήποτε κίνηση γινόταν, ήταν με την σύμφωνη γνώμη των μετόχων. Ο κ. Θανόπουλος ήταν αυτός που είχε τον οικονομικό έλεγχο. Εγώ συμμετείχα και στις μεταγραφές και σε όλη την υπόλοιπη διαχείριση αλλά δεν έκανα management".

"Από την στιγμή που παραιτήθηκα κάθε κίνηση έγινε από τους μετόχους".

"Ζήτησα από τον Θανόπουλο για να μπουν σε τάξη τα οικονομικά. Το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, την οικονομική διαχείριση, όλοι οι οικονομικοί διευθυντές ήταν άνθρωποι των μετόχων. Δεν έχω προσλάβει εγώ κανέναν.

"Αλλο το άνοιγμα από την περασμένη σεζόν και άλλα τα 8 εκ. ευρώ για να παραμείνει το ίδιο μπάτζετ. Για να μείνει ίδιο το υψηλό μπάτζετ του 2007-08 χρειαζόντουσαν 8 εκ. ευρώ".

"Δεν υπάρχει συμβόλαιο με τους μέτοχους αλλά μόνο ως ιδέα. Συντάχθηκε από τους 3 πρώτους μετόχους για να μπουν μέσα και να είναι ο Ντέμης μπροστά. Δεν βγάζω την ουρά μου απέξω για το έλλειμμα αλλά υπήρχε έλεγχος και ήταν άνθρωποι των μετόχων".

"Το ότι είμαι μέτοχος είναι απλά τυπικό. Δεν ασχολούμαι".















"Είμαι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ"

"Αποδεδειγμένα ο μόνος που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ΑΕΚ είμαι εγώ. Αν η ΑΕΚ δεν πληρώσει η περιουσία μου κατάσχετε. Φυσικά με ενδιαφέρει η ΑΕΚ. Εγώ και ο Θανόπουλος θέλω την ΑΕΚ στην κορυφή".

"Έχω βάλει το μεγαλύτερο μέρος αναλογικά με τους υπολοίπους. Έχω βάλει μεγάλο ποσοστό της περιουσίας μου. Έχω 1.5 εκ. ευρώ στις μετοχές.





"Δέσμευσα την περιουσία μου"

Δεν δέχτηκα να μείνει στην Ατλέτικο ένα χρόνο, δεν με πίεσε κανείς αλλά ήθελα και το έκανα. Έβαλα από 1.5 περισσότερο από πολλούς άλλους. Υπέγραψα προσωπικές επιταγές ύψους 10 εκ. ευρώ, δέσμευσα την περιουσία μου από το 2004 και μετά μέχρι να ξοφλήσει η ΑΕΚ τα χρέη της.

Το μόνο που έχει πληρώσει η ΑΕΚ είναι το κινητό μου. Τρία χρόνια ήμουν 18 ώρες την ημέρα στο πόδι, οι μέτοχοι μου ζητούσαν να πάρω μισθό και το αρνιόμουν. Σκεφτείτε να το έκανα.





"Βγήκα κλέφτης και απατεώνας"

Πως γίνεται άλλος να αγαπάει περισσότερο την ΑΕΚ από μένα. Να έχω κάνει όλα αυτά και βγαίνω κλέφτης και απατεώνας.

Έχω εμπιστοσύνη στους μετόχους. Άλλο οι διαφωνίες, άλλο αν εκτιμώ την ηθική και την ακεραιότητά τους.





"Που είναι η καταστροφή;"


"Όταν αναλάβαμε την ΑΕΚ η ομάδα είχε χρέη κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ ήμουν στην Ισπανία και μαζεύαμε χρήματα για να μην χάσει η ομάδα το ΟΥΕΦΑ. Έχω γίνει επισήμως πρόεδρος στην ΑΕΚ πριν το άρθρο 44".

Παρέλαβα την ΑΕΚ με 150 εκατομμύρια χρέη, περιουσία μηδέν, έδρα τα Λιόσια και όλους τους παίκτες ελεύθερους. Όταν έφυγα από την ομάδα είχαμε εννιά εκατομμύρια προτάσεις για παίκτες, κάτι που ξεχνάτε όλοι, επιτυχημένο εμπορικό τμήμα, είκοσι χιλιάδες διαρκείας. Αυτό εσείς τον βλέπετε καταστροφή της ΑΕΚ;"

"Η επιτυχία ότι η ΑΕΚ μπήκε στο άρθρο 44 τότε ήταν εκείνων των ανθρώπων που ήταν τότε στην ομάδα. Πείσαμε κάποιους ανθρώπους τότε να μείνουν στην ομάδα, όπως ο Κατσουράνης και για αυτό είχα κάνει εκείνη τη δήλωση για το ότι ο Κατσουράνης έκανε χάρη στην ομάδα που έμεινε".



Κούλης: "'Εγω ζήτησα έλεγχο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη αλλά επειδή υπήρχε ο Κοζώνης μπορεί να έλεγαν ότι η ΑΕΚ έχει περισσότερο χρέος. Γι αυτό θέλαμε να γίνει έλεγχος και αν γίνει πώληση να πούμε ότι αυτά δίνουμε για να μην υπάρξει αμφιβολία.

Ζήτησα να γίνει έλεγχος από μεγάλη εταιρία με ακεραιότητα και αν υπήρχαν ατασταλίες ή λάθος διαχείριση να το λέγαμε στον κόσμο της ΑΕΚ.

Έπρεπε και εμείς και ο κόσμος να ξέρουμε τι παραδίνουμε. Ήταν μια δική μου ιδέα".







Νικολαΐδης: Ζήτησα μπάτζετ από τον Θανόπουλο αλλά δεν ήξερε τίποτα στα τέλη Ιουνίου του 2008. Είχαμε κάνει 5 μεταγραφές μέχρι να παραιτηθώ για τα λεφτά που θα παίρναμε από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Από την στιγμή που παραιτήθηκα δεν έγινε μεταγραφή χωρίς να το ξέρουν οι μέτοχοι εκτός από τον Παππά. Όλοι οι άλλοι γνώρισαν.

Λέω για τον Παππά γιατί μου είπε ότι δεν είναι χαρούμενος μαζί μου γιατί ανέβασα το μπάτζετ ενώ θα φύγω. Οι μέτοχοι του είπαν ότι δεν φταίω και μου ζήτησε συγγνώμη. Εκείνο το καλοκαίρι μιλούσα και με τους 8 μετόχους."

"Όταν αγοράζεις έναν παίκτη και όταν πουλάς έναν άλλον, υπάρχει και το cash flow. Τα λεφτά δεν τα παίρνεις όλα εκείνη τη στιγμή. Άρα άλλα λεφτά πέφτουν στο ένα μπάτζετ και άλλα στο μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Γι'αυτό και το μπάτζετ ανέβηκε παρότι έφυγαν αρκετά μεγάλα συμβόλαια. Πρότεινα τον Νοέμβριο πριν φύγω να πουληθούν τρεις παίκτες. Έλεγα πως υπήρχαν οκτώ, εννιά παίκτες στην ομάδα που θα μπορούσαν να φέρουν λεφτά στην ομάδα και το έλλειμμα των εννιά εκατομμυρίων ευρώ θα μαζευόταν".

Τον Νοέμβριο ανέβηκε η τρύπα και από τον αποκλεισμό στο UEFA στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Το ρίσκο που πήραμε το 2007-08 αντί να έχουμε μπάτζετ 11 εκ. πήγαμε στα 17 εκ. ευρώ, βγήκαμε πρώτοι αλλά λεφτά δεν πήραμε".

"Οι μέτοχοι μπορεί να άργησαν να βάλουν αλλά έβαλαν. Από την στιγμή που παραιτήθηκα έχουν βάλει 10 εκ. ευρώ περίπου".










"Δεν μου ακούστηκε καλά η πρόταση Μελισσανίδη"

"Είχα μιλήσει με τον Μελλισανίδη και μου είπε πως με μια ομάδα μετόχων έβαζε 70 εκ. ευρώ αν βάζαμε και εμείς άλλα 70 εκατομμύρια. Δεν μου ακούστηκε καλά γιατί θα μπορούσε να βάλει τα χρήματα και να πάρει το 60% των μετοχών. Του τηλεφώνησα μετά από λίγα λεπτά και του είπα πως για να το μεταφέρω θα πρέπει να το έχω γραπτώς για να το πάω στο διοικητικό συμβούλιο."

Δεν φανταζόμουν ποτέ από την στιγμή που ανέλαβα την ΑΕΚ πως θα πει έστω και ένας πως πήρα λεφτά από την ΑΕΚ. Φανταζόμουν πάρα πολλά, ότι δεν ήμουν καλός και ότι άλλο. Όχι όμως ότι έχω βγάλει και λεφτά. Αυτό με πονάει.

Πρέπει να σας εξηγήσω ότι υπάρχει αξία ποδσφαιριστών στην ομάδα. Τον Ιούνιο δεν πωλήθηκε ο Μπλάνκο αν και υπήρχε πρόταση 4 εκ. ευρώ ήθελαν πιο ψηλά την ομάδα".






"Το όραμα του 2004 το σκότωσε ο Τύπος"

"Είχα ένα όραμα το 2004 και είναι άλλο πράγμα αν το πέτυχα ή όχι. Μαζί με μένα πίστεψαν χιλιάδες κόσμου κόσμος, όμως το 90% του Τύπου μου σκότωσαν το όραμα. Δημοσιογράφοι που υπονοούν για ότι έκανε ο Νικολαΐδης στην ΑΕΚ και για την τετραετία που την χαρακτηρίζουν ως την χειρότερη της ιστορίας της".



"Δεν πέτυχα, αλλά ούτε κατέστρεψα"


"Άλλο αν κατέστρεψα την ΑΕΚ κι άλλο αν εκπληρώθηκε το όραμα του 2004. Ναι δεν πέτυχα τους στόχους δεν κρύβω τα λάθη μου. Άλλο αυτό κι άλλο αν καταστράφηκε η ΑΕΚ από τον Νικολαΐδη. Μην κάνετε το άσπρο, μαύρο".

"Αγωνιστικά, το 2004 η ΑΕΚ βγήκε 3η με 3 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Την δεύτερη χρονιά βγήκαμε 2η και στο Champions League. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά και πήραμε τον Φερέρ. Πήγαμε Champions League, πήραμε τις πρώτες νίκες μας, ο Φερέρ έβαλε πέντε 20χρονους, από τους οποίους οι τρεις έχουν πουληθεί με Άντερλεχτ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.





"Θα ήμουν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος εάν.."

Την 4η χρονιά που παρασυρθήκαμε και κάναμε πολλές μεταγραφές, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως βγήκαμε πρώτοι, είχαμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ αλλά δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρναμε δεν θα μιλούσαμε τότε για την διοίκηση, θα είχαμε άλλα 15 εκ. και τώρα θα ήμουν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος".

"Οι μέτοχοι με κατηγορούν πως δεν κατάφερα να ψήσω τους παίκτες να βγουν και να παίξουν σοβαρά στα πλέι οφ. Εγώ έλεγα να κατέβει η δεύτερη ομάδα και οι υπόλοιποι είχαν δίκιο ότι έπρεπε να παίξουν για να βγούμε Champions League λόγω των χρημάτων".





"Δεν περίμενα να με πουν κλέφτη"

"Μπορεί και να έπρεπε να κάνω διαχειριστικό έλεγχο. Δεν περνούσε όμως από το μυαλό μου ότι μπορούσα να κατηγορηθώ ως κλέφτης. Είναι άλλο πράγμα να υπάρχει ένα δημοσίευμα που να αφήνει αιχμές κι αλλο να υπάρχουν τόσοι πολλοί ψίθυροι, ακόμη και σε κόσμο της ΑΕΚ".

"Μην λέτε ότι δεν στήριξαν την ομάδα οι μέτοχοι. Έχουν βάλει περίπου 10 εκ. ευρώ. Δεν ξέρω την κατάσταση από την στιγμή που έφυγα".





"Δεν κορόιδεψα τους μετόχους"

"Άλλο δεν μου έχουν εμπιστοσύνη γιατί δεν κάνω σωστά τη δουλειά διοικητικά κι άλλο ότι τους κοροϊδεύω. Δεν πιστεύω ότι θεωρούν ότι τους κορόιδεψα. Μπορεί κι εν μέρει έχουν δίκιο να πιστεύουν ότι δεν έκανα σωστό χειρισμό. Οταν τους έλεγε ένα «Χ» μπάτζετ την πρωτη και την δεύτερη χρονιά και μετά «πέφταμε» έξω, είναι λογικό να έχουν πρόβλημα. Κι εγώ θα είχα... Αλλο όμως αυτό κι αλλο να λέμε ότι τους κορόιδεψα".

"Τον τελευταίο καιρό, η αίσθηση που έχει ο κόσμος, η ΠΑΕ ΑΕΚ το 2004 είχε μηδέν χρέη, αφού διαχειριστήκατε 150 εκατομμύρια ευρώ, αναρωτιούνται πως η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή 30 εκατομμύρια χρέη".

"Ξέρω για τον Τύπο. Έχω δικαιώμα να πω την γνώμη μου έστω μια μέρα. Τα έσοδα ηταν 97 εκ, για τα τέσσερα χρόνια και 27 εκ. ευρώ τον πέμπτο και έχει περάσει στον κόσμο πως είναι μεγάλο ποσό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν 50-60 εκ. ευρω έσοδα τον χρόνο. Η μόνη ομάδα που έκανε απολογισμό ήταν η ΑΕΚ. Τουλάχιστον για τα έξοδα ξέρετε τα πάντα.

Μ' έχουν κατηγορήσει επειδή είπα ότι δεν έχουμε χρέη, την στιγμή που είχα δείξει το δάνειο που είχαμε πάρει. Εννοούσα ότι έχουμε τελειώσε με Ζαγοράκη, Λάκη και ξοφλήσαμε τα 17-18 εκ. ευρώ που ερχόταν από παλιά και μας κηνυγούσαν.

"Διαφωνώ με το ότι είπαν ελάτε να πάρετε την ΑΕΚ με 1 ευρώ... Επάναλαμβάνω, μεγάλο μερίδιο της διαστρέβλωσης στην εικόνα που υπάρχει έχει ο Τύπος. Γράψατε στο «Goal» ότι το ματς με την Αααχεν ήταν στημένο. Εγώ μιλάω για πράγματα ηθικά, δεν στέκομαι σε άλλα..."











Ξεκίνησε ο έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται από το πρωί οι ορκωτοί λογιστές της BDO και έχουν ξεκινήσει έλεγχο στα βιβλία της εταιρίας. Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το έργο τους. Ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιστρέφει ο Σάχα με Μπενφίκα.

Αρχικά ο έλεγχος ήταν να εκκινήσει την Δευτέρα αλλά οι καταληψίες αποχώρησαν την Κυριακή από τα γραφεία και έτσι η είσοδος των ορκωτών λογιστών μεταφέρθηκε για την Τρίτη.

Σήμερα το πρωί δύο άνδρες της BDO πήγαν στα γραφεία, εκεί όπου τους υποδέχτηκαν ο Νίκος Θανόπουλος και ο Μιχάλης Δημαράκης (οικονομικός διευθυντής).

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρέδωσε τον έλεγχο των βιβλίων στους λογιστές και αυτοί θα έχουν τελειώσει το έργο τους σε λιγότερο από δέκα ημέρες.

Επιστρέφει ο Σάχα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το τελευταίο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στη Λισαβώνα, για την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Ζεράλδο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Άρτσε, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Καφές, Παυλής, Ιορντάκε, Μπλάνκο, Λεονάρντο.

Ο Χουανφράν, που ταλαιπωρείται από διάταση στον προσαγωγό, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι Νέμεθ και Σκόκο έκαναν αρχικά τρέξιμο και στη συνέχεια πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιαχάγια προπονήθηκε κανονικά, αλλά επίσης αποκλείστηκε. Τέλος, ο Τζιμπούρ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Κέζου, ενώ υποβλήθηκε και σε μετρήσεις φυσικής κατάστασης.

Ανακοίνωση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ

Με ανακοίνωση 518 λέξεων απανάτησαν οι μέτοχοι της ΑΕΚ στον Χαράλαμπο Κοζώνη τονίζοντας "δεν ασχολούμαστε άλλο με τον κύριο Κοζώνη και τους εκπροσώπους του".

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Με μεγάλη αγανάκτηση παρακολουθήσαμε πάλι εχθές και σήμερα τον κ. Κοζώνη και τους συνεργάτες του να αναστατώνουν την ομάδα με διαρροές νέων προτάσεων και email.
Μετά από 45 και πλέον ημέρες διαπραγματεύσεων με τον κ. Κοζώνη και τους αντιπροσώπους του, αναγκαζόμαστε να δηλώσουμε, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση, ότι η προσπάθεια αυτή απέτυχε να ικανοποιήσει τους συμβατικούς και ελάχιστους όρους του προσυμφώνου, το οποίο εκείνος και οι συνεργάτες του πρότειναν και ετοίμασαν και οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχτηκαν και το οποίο έκανε λόγο για την υποχρέωση του κ. Κοζώνη να παραδώσει αποδείξεις ότι έχει σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 19 εκ. ευρώ.

Αντίτυπα και όχι πρωτότυπα συστατικών επιστολών τοπικών τραπεζών μηδαμινού μεγέθους (στην περίπτωση της Bank of Shorewood ο κ. Κοζώνης αρνήθηκε να δώσει ακόμα και το αντίτυπο της επιστολής στον κ. Νοτιά, αλλά μόνο του το έδειξε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Φλόριντα) και επενδυτικών “fund” αμφιβόλου χρηματοδότησης και υπάρξεως χωρίς εταιρικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις, χωρίς ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και χωρίς επίσημο επιστολόχαρτο, που φαίνεται να διευθύνουν άτομα αμφιβόλου φερεγγυότητας, δεν είναι τα εχέγγυα που θα προέβαλε κάποιος που επιθυμούσε η επενδυτική του πρόταση να θεωρηθεί σοβαρή και αξιόπιστη. Αν είχατε λεφτά κ. Κοζώνη όπως διατυμπάνιζαν οι αντιπρόσωποί σας, οι οποίοι προφορικά μοίραζαν με ιδιαίτερη ευκολία εκατομμύρια από εδώ και από εκεί δημιουργώντας λανθασμένες προσδοκίες στους φίλαθλους της ΑΕΚ, θα δείχνατε έναν προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό με 19 εκ. ευρώ και θα ξεκινούσατε την διαδικασία απόκτησης της ΑΕΚ. Απλά πράγματα.

Εικασίες για άτοκα δάνεια 5 εκ. ευρώ, με τραπεζικές εγγυήσεις βέβαια φερέγγυων επιχειρηματιών, δεν πιστοποιούν την ευχέρεια αντλήσεως κεφαλαίων ούτε την οικονομική επιφάνεια του εκάστοτε επενδυτή, αλλά απλά αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Παίρνοντας μία εγγυητική επιστολή 5 εκ. ευρώ από τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ, την δίνεις σε μία τράπεζα έως ενέχυρο αφού για την τράπεζα η εγγυητική επιστολή λογίζεται ως μετρητά, δανείζεσαι 5 εκ. ευρώ και εκ των πραγμάτων «δανείζεις» τα χρήματα των μετόχων στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο τέλος της περιόδου δανεισμού, τραβάς την εγγυητική επιστολή και αποπληρώνεις την τράπεζα ενώ φαίνεσαι σαν καλός Σαμαρείτης στους δανειολήπτες σου χωρίς να σου στοιχίζει σχεδόν τίποτα. Φαίνεται ότι ο κ. Κοζώνης και οι συνεργάτες του δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με νοήμονες ανθρώπους.

Απευθυνόμενοι στον κ. Κοζώνη και τους αντιπροσώπους του στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, τονίζουμε ότι εφόσον η προσπάθεια τους, μετά από πολλές παρατάσεις και καλοπροαίρετες ανοχές από μέρους των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποδείχθηκε άκαρπη, να αποσυρθούν άμεσα από κάθε προσπάθεια επιρροής των διοικητικών θεμάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ και να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως παράγοντες της ομάδας. Δεν ανεχόμαστε να συναναστρέφονται με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της ομάδας μας εν ώρα εργασίας. Είναι απλοί φίλαθλοι. Για το καλό της ομάδας, επιφυλασσόμεθα όλων των νομικών μας δικαιωμάτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ, ή οπουδήποτε αλλού εμείς κρίνουμε.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να ξέρουν ότι οι συγκεκριμένες νοοτροπίες και τρόποι διαχειρίσεως καταστάσεων που είδαμε τα τελευταία χρόνια, καταστρεπτικές για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, θα τελούν από εδώ και εμπρός «υπό διωγμόν». Με τον κ. Κοζώνη και τους συνεργάτες του δεν ασχολούμαστε άλλο".





























































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ