ΠΑΟΚ

"Φταίει η αστυνομία"

"Φταίει η αστυνομία"
ζαγορακης οπαδοι

Την ευθύνη στην αστυνομία έριξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της για τα όσα συνέβησαν στο Καυτατζόγλειο

Συγκεκριμένα η διοίκηση του "δικεφάλου του βορρά" αναφέρει πως η συμπεριφορά των οπαδών της ήταν άψογη, η εικόνα του γηπέδου θύμιζε γιορτή και η συμπεριφορά της αστυνομίας τινάξε στον αέρα την ασφάλεια του ντέρμπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η εικόνα του κόσμου του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Πλέον οι γιορτές μεταφέρονται και εκτός έδρας. Το Καυτανζόγλειο θύμισε Τούμπα και η συμπεριφορά των οπαδών μας, παρά το αποτέλεσμα και τα διαιτητικά λάθη, ήταν άψογη.

Πιστεύαμε ότι όλοι αντιλαμβάνονται τις κοσμογονικές αλλαγές. Κάναμε λάθος. Η αστυνομία μας απέδειξε ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις. Με απρόκλητη χρήση δακρυγόνων κατά την είσοδο και την έξοδο θεατών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν γονείς, παιδιά και ηλικιωμένοι, αλλά και η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τίναξαν στον αέρα την ασφάλεια του κόσμου, αντί να την προστατέψουν.

Η προσπάθειά μας να γεμίσουμε τα γήπεδα ας μην υπονομεύεται από εκείνους που τα προτιμούν άδεια. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί τον καταμερισμό ευθυνών για την παρά λίγο τραγωδία, που αποφεύχθηκε από την ώριμη συμπεριφορά των οπαδών μας".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ