ΠΑΟΚ

Kνολ: "Στόχος η πεντάδα"

Kνολ: "Στόχος η πεντάδα"
κνολ

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ μίλησε ο παίκτης του Ρούντι Κνολ

Ο Ρούντι Κνολ, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και γενικότερα για τους φετινούς στόχους της ομάδας του Δικεφάλου.
" Πρέπει να κερδίσουμε Ηρακλή για να μείνουμε κοντά στις 5 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ηρακλής κέρδισε στο Κύπελλο (σ.σ. τον Πανιώνιο) και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω όμως ότι έχουμε καλές προοπτικές να κερδίσουμε.

Στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα) ήμασταν καλοί αλλά χάσαμε, όμως τις τελευταίες εβδομάδες παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο στο επόμενο διάστημα και εκτός έδρας ώστε να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς μακριά από την Τούμπα κι ελπίζω να κάνουμε μία νέα αρχή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Έχουμε βελτίωση στα τελευταία ματς σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Κερδίζουμε με 1-0 αλλά οι νίκες είναι αυτές που μετράνε με το σκορ αυτό να μας είναι αρκετό. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια", επισήμανε ο Κνολ



".

Αναφερόμενος στον φετινό στόχο του ΠΑΟΚ ο Ολλανδός αμυντικός επισήμανε πως: " Θέλουμε μία θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα αφού είναι οι θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και από όπου δεν είμαστε πολύ μακριά.

Είμαστε πέντε βαθμούς από την 5η θέση ενώ πίσω μας υπάρχουν ακόμα αρκετές ομάδες που έχουν ίδιο στόχο με εμάς αλλά υπάρχουν και πολλά ματς ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και να πάρουμε μία θέση στην Ευρώπη

".

Όσον αφορά τέλος την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ ο Κνολ είπε: " Είναι σπουδαίος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μας βοηθάει και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μακάρι να συνεχίζει να μας συμπαραστέκεται όπως τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ