ΠΑΟΚ

Λίγα τα 2.000 εισιτήρια – Αναμονή για Μασμανίδη

Λίγα τα 2.000 εισιτήρια – Αναμονή για Μασμανίδη
ΠΑΟΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Με τουλάχιστον 2.000 φιλάθλους του στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ηρακλή

Τα 2.000 εισιτήρια των 15 ευρώ το καθένα που παρέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες το πρωί από την ΠΑΕ Ηρακλής για τις Θύρες 1 και 2 του Καυτανζογλείου Σταδίου εξαντλήθηκαν σε ένα τρίωρο (11:00-14:00) με την ζήτηση από την πρώτη στιγμή να ήταν για τριπλάσιο αριθμό εισιτηρίων.
Όσο για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους της ομάδας που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν κάποιο από τα 2.000 εισιτήρια και θα θελήσουν να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο σύμφωνα με αυτή θα πρέπει να εξασφαλίσουν από αλλού εισιτήρια (εκδοτήρια στο γήπεδο, διάφορα πρακτορεία Προ-πο κτλ) όπως και συμβαίνει ήδη.

Από την πλευρά του το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε: " Το είχα επισημάνει στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας. Είχα τονίσει ότι ο όγκος του κόσμου του ΠΑΟΚ που θέλει να έρθει στο γήπεδο είναι πολύ περισσότερος από τα 5.000 εισιτήρια που ζητήσαμε.

Τελικά μας έδωσαν μόνο 2.000! Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ λίγα. Τα 2.000 εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Θέλω να ενημερώσω όμως τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ότι θα υπάρχουν εκδοτήρια στο Καυτανζόγλειο για άλλες θύρες, με τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ και πάνω".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Μπαϊάνο ενώ οι Βαγγελής και Αραμπατζής προπονήθηκαν επίσης μόνοι τους.

Όσο για τις μεταγραφικές βλέψεις του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου; Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός της περίπτωσης του Γιάννη Μασμανίδη φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση ενός Ευρωπαίου αμυντικού χαφ που έχει δώσει το ΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Κατά τα άλλα ο Ζήσης Βρύζας ταξίδεψε σήμερα για την Ιταλία ώστε να προχωρήσει επαφές για έναν επιθετικό και έναν αμυντικό.

Αναφορικά με τον Μασμανίδη το τρέχον 48ωρο φαντάζει ιδιαίτερα κρίσιμο ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα μείνει τελικά από τώρα ή όχι ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με την οποία όπως είναι γνωστό έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Όσο για τον Καμίλ Κοσόφσκι που προτάθηκε ωστόσο 30χρονος διεθνής Πολωνός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Βίσλα δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ