ΠΑΟΚ

Σάντος: "Δύσκολο τα πλεϊ-οφ"

Σάντος: "Δύσκολο τα πλεϊ-οφ"
Σάντος

Στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Καυτανζογλείου Σταδίου με τον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος

Αναφερόμενος στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή ο Σάντος τόνισε: " Ο Ηρακλής είναι μια διαφορετική ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Ψάχνει την ταυτότητα του. Είναι ισπανικής σχολής, λόγω και του προπονητή του".

Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Γεωργιάδη αριστερά και του Λάκη δεξιά ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: " Δεν υπήρχε άλλος για να παίξει αριστερά. Οι Κωνσταντινίδης και Γκονζάλες δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Οταν κερδίζαμε έλεγαν μπράβο στον Σάντος, τώρα ασκούν κριτική. Δε γίνεται έτσι".

Στη συνέχεια ο Σάντος επικεντρώθηκε στις μεταγραφές και στο υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ προκαλώντας εντύπωση με όσα είπε. " Αυτό που κάνει ο Βρύζας στην Ιταλία είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για να είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται 6-7 παίκτες μεγάλης ποιότητας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλο όνομα, μεγάλο κόσμο αλλά μέτρια ομάδα. Είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη ονομαστή οικογένεια, στο τραπέζι να έχουμε σαρδέλες και να λέμε ότι έχουμε αστακούς", για να αναρωτηθεί: "Θέλει ο κόσμος να βλέπει σαρδέλες και όχι αστακό;

Με αυτή την ποιότητα ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα τερματίσει στη 2η, 3η, ή 4η θέση. Πολύ δύσκολο θα είναι και το να μπούμε στα πλέι οφ. Αν μπορέσουμε, πάντως, να πάρουμε τώρα ποιοτικούς παίκτες για του χρόνου, θα τους πάρουμε

".

Στα αγωνιστικά η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιείχε ασκήσεις τακτικής. Ο Μπαϊάνο επανήλθε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ενώ ο Ίλιεφ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και προπονήθηκε ατομικά. Βαγγελής και Αραμπατζής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ