ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επτά εβδομάδες εκτός ο Νίνης

Επτά εβδομάδες εκτός ο Νίνης
Νίνης, Ν' Ντόι, Παναθηναϊκός

Σε επτά εβδομάδες επιστρέφει στην δράση ο Νίνης. Ν' Ντόι: "Αγαπώ και εγώ τον κόσμο"

Ετσι, ο 17χρονος μέσος θα μπορέσει προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες τους στους «πράσινους» τον Δεκέμβριο.
"Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης υποβλήθηκε χθές στο Μόναχο σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς από την Γερμανίδα γιατρό Ούλρικε Μόζαβεκ. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι επτά εβδομάδες", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

H Γερμανίδα ιατρός διαβεβαίωσε τον νεαρό μέσο του "τριφυλλιού" οτι σε πέντε εβδομάδες θα είναι σωματικά έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο του ξεκαθάρισε απο αυτόν θα εξαρτηθεί πότε θα ενταχθεί στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ν' Ντόι: "Αγαπώ και εγώ τον κόσμο"

Οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του είναι πλέον συνήθες φαινόμενο σε κάθε παιχνίδι. Οι σχέσεις "αγάπης" μεταξύ Ν' Ντόι και οπαδών είναι πλέον αμοιβαίες όπως δηλώνει ο ίδιος. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός υποστήριξε πως θέλει να προσφέρει χαρές στους φίλους του "τριφυλλιού" υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον

" Αγαπώ και εγώ τον κόσμο ακόμη πιο πολύ. Αισθάνομαι καλύτερα και θέλω να δουλέψω σκληρά γι` αυτούς διότι μου αρέσει να τους βλέπω χαρούμενους όταν βγαίνω από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν είμαι μόνος μου υπάρχουν και οι συμπαίκτες μου στο γήπεδο και αξίζουν το ίδιο"

Για τον αγώνα με την Αρτμέντια, ο Σενεγαλέζος επιθετικός τόνισε: " Οπως είχα πει τις προηγούμενες μέρες, θέλαμε να κερδίσουμε ανεξάρτητα από το τι είχε συμβεί στο πρώτο ματς. Θέλαμε να παίξουμε καλά, παίξαμε καλά και πλέον συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι".

Για την εύκολη επικράτηση επί των Σλοβάκων και τα τρία γκολ των "πράσινων" ο Νταμέ υπογράμμισε: " Εχουμε καλούς παίκτες και όλοι μπορούν σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού να σκοράρουν για την ομάδα".

Τέλος για την προσεχή αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα, ο Ν' Ντόι ήταν ξεκάθαρος: " Κάθε ματς είναι δύσκολο, ωστόσο, πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να μην χάσουμε τη δυναμικότητά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζουμε".

Σαριέγκι: "Πολύ καλός αμυντικός ο Μόρις"

Για την εύκολη επικράτηση επί της Αρτμέντια ο Σαριέγκι υποστήριξε: " Είχαμε καλό αποτέλεσμα στη Σλοβακία, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε στην έδρα μας για τους οπαδούς μας. Θέλαμε τη νίκη σ` αυτό το ματς και τελικά είμαστε ευχαριστημένοι".

Ποιο θεωρείς "μυστικό" της επιτυχίας: " Είναι η καλή και η σκληρή δουλειά. Επιπλέον, αμύνεται όλη η ομάδα και επιτίθεται όλη η ομάδα".

Για την επερχόμενη κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ: " Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε διότι πρώτα πρέπει να δούμε τις ομάδες που θα έχουμε στον όμιλό μας και μετά να μιλήσουμε".

Για την συνεργασία του με τον Νασίφ Μόρις, τόνισε: " Αισθάνομαι καλά. Είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, παίζει 4-5 χρόνια στην ομάδα, έχει καλή απόδοση και είναι εύκολο να παίξεις μαζί του".

Σε ερώτηση τέλος για το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστήριξε: " Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και να κερδίσουμε ξανά. Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια".

Ρομέρο: "Στόχος μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια"

Για την εύκολη επικράτηση επί των Σλοβάκων, ο Ρομέρο είπε χαρακτηριστικά: " Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε άνετη την πρόκριση για τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Μπορεί να είχαμε κερδίσει και στην Σλοβακία, ωστόσο μπήκαμε στο γήπεδο με στόχο να νικήσουμε και στην έδρα μας. Στο α' μέρος είχαμε πολύ καλό ρυθμό, τα πήγαμε καλά στην ανάπτυξη, ενώ δημιουργήσαμε και ευκαιρίες".



Ο "Τσιρόλα" αναφέρθηκε και στην φάση που έκρινε το ματς λέγοντας: "Ήταν μια καθαρή φάση, αφού ο Ν' Ντόι κερδίζει δίκαια το πέναλτι. Μετά το γκολ, αλλά και την αποβολή μας έφυγε όλο το άγχος που υπήρχε για τη νίκη, αφού ήμασταν πιο ελεύθεροι και καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα ένα τέρμα πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Σε εκείνο το σημείο κρίθηκε και η πρόκριση. Στην επανάληψη ο ρυθμός μας έπεσε, ωστόσο προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Ήμασταν καλύτεροι από την Αρτμέντια και δίκαια προκριθήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτό έγινε με δυο νίκες
".

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός μιλώντας για την αναμέτρηση της Κυριακής είπε: " Το παιχνίδι με την Αρτμέντια ανήκει στο παρελθόν και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο με τον Αστέρα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό θα επιδιώξουμε και την Κυριακή".

Αποθεραπεία

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εναντίον της Αρτμέντια.

Οι υπόλοιποι παίκτες του "τριφυλλιού" μετά από το ζέσταμα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδια με μικρές εστίες, άλματα και ταχυδύναμη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα 6 εναντίον 6 και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μαρσέλο Μάτος και Τζόζεφ Ενακαρίρε.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ