ΠΑΟΚ

Επίθεση για το τρίποντο

Επίθεση για το τρίποντο
Γκονζαλες, Κωνσταντινιδης

Ιδανικό ντεμπούτο με νίκη στο ντέρμπι επί του Ηρακλή θέλει ο Φερνάντο Σάντος που ζήτησε φουλ επίθεση

Μετά το τέλος της ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας εν όψει του αυριανού αγώνα εναντίον του Ηρακλή με αυτούς να είναι οι: Aθανασιάδης, Βαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Oρφανός, Χαραλάμπους, Μπαϊάνο, Φερνάντες, Γκονζάλεζ, Κνολ, Σάλμον και Σνάουτσνερ.
Ο Σάντος δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής αφού εκτός αποστολής όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος και Γλύκος με αμφότερους να ακολουθούν πάντα ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φρόντισε από την προπόνηση της Πέμπτης να δώσει σύνθημα για επίθεση στην άμυνα του Ηρακλή μέσα από το οποίο επιθυμεί να έρθει η νίκη. Μια νίκη που θα είναι η πρώτη για τον «Δικέφαλο» στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αλλά και συνάμα το ιδανικό ντεμπούτο για τον Σάντος στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός στις προπονήσεις βασική του πρόθεση είναι να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή με επιθετικούς προσανατολισμούς για την κατάκτηση του τρίποντου στην επίσημη πρεμιέρα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες μέρες προσπάθησε να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του νοοτροπία νικητή για κάθε παιχνίδι ενώ προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με σχήμα 4-3-3 με τον Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της αναμένεται να βρεθούν οι Κνολ και Μελίσσης με τον Σνάουτσνερ δεξιά και τον Χαραλάμπους αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιηθούν οι Μπαλάφας (με ανασταλτικά καθήκοντα), Βαγγελής (με εντολές για την οργάνωση του παιχνιδιού) και Μπαϊάνο.

Όσο για την επίθεση του ΠΑΟΚ; Ο Σάντος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Σάλμον στην κορυφή της με τους Κωνσταντινίδη στα αριστερά και Λάκη στα δεξιά ως περιφερειακούς με ειδικούς ρόλους.

Με το σχήμα αυτό μεταξύ άλλων επιθυμεί το σύνολό του να είναι εκείνο που θα επιβάλει το ρυθμό του από το ξεκίνημα του αγώνα στην προσπάθειά του να φθάσει στη νίκη. Βασική επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι το συνεχές πρεσάρισμα της ομάδας του και η συγκέντρωση στο παιχνίδι δυο στοιχεία που ζήτησε επίμονα από τους ποδοσφαιριστές του εν όψει του αυριανού αγώνα.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ