ΠΑΟΚ

Καδεμλιάδης: "Οι μετοχές μου στον επενδυτή"

Καδεμλιάδης: "Οι μετοχές μου στον επενδυτή"
γενική συνέλευση ΠΑΟΚ, γ.σ, Ζαγοράκης

Ο Θανάσης Καδεμλιάδης δήλωσε οτι δεν έχει πρόβλημα με τον Ζαγοράκη και πως παραχωρεί τις μετοχές στον επενδυτή

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Καδεμλιάδης εξήγησε για ποιο λόγο καθυστέρησε η μεταβίβαση των μετοχών του στην διοίκηση Ζαγοράκη και ποια είναι η ασφαλιστική δικλείδα που έθεσε ως όρο: "Εγώ το είχα δηλώσει ότι δεν είχα πρόβλημα να μεταβιβάσω το ποσοστό μου. Με κάλεσαν, πήγα και τους είπα ότι με όποιον τρόπο θέλουν μπορούμε να το κάνουμε.

Η μόνη ασφαλιστική δικλείδα που έβαλα ήταν να επιστραφούν σε εμένα οι μετοχές, αν δεν ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης και δεν έρθει επενδυτής. Ποιος ξέρει αυτό το πρόσωπο που θα έρθει ποιος θα είναι; Η μεταβίβαση μπορεί να γίνει απευθείας στον επόμενο επενδυτή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ζαγοράκη.

Αν θέλει να τις κρατήσει όλες, να τις κρατήσει. Μπορεί επίσης να τις μεταβιβάσει και στον επόμενο επενδυτή. Εγώ τις δίνω με την υποχρέωση να τις δώσουν σε κάποιον επενδυτή. Ο μόνος λόγος που δεν τις έδινα ήταν επειδή δεν με είχαν καλέσει να μιλήσουμε. Είναι τραγικό αυτό που γίνεται, γιατί λέγονται διάφορα τα οποία δεν ισχύουν. Εγώ αν δεν είχα καλές σχέσεις με τους φιλάθλους, θα είχα πρόβλημα. Πρέπει να τις πάρει μόνο ένας άνθρωπος τις μετοχές. Η χτεσινή ήταν η πρώτη μου επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Για το περιβόητο συμφωνητικό με τον κ. Γούμενο και το αν λειτουργεί εκφοβιστικά για την μεταβίβαση των μετοχών δήλωσε: "Υπάρχει αυτός ο φόβος ανά πάσα στιγμή να προσφύγει κάποιος μέτοχος στα δικαστήρια για να ακυρώσει την μεταβίβαση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει ο Γούμενος στο δικαστήριο και να προσβληθεί, επειδή οι μετοχές δεν μεταβιβάζονται σε κάποιον επενδυτή".

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και δήλωσε πως θα είναι "παρών" στην Γενική Συνέλευση: "Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι στη Γενική Συνέλευση και μάλιστα είμαι υπέρ της μεγαλύτερης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Ας γίνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ από αυτόν που θα έρθει να επενδύσει. Απλά δεν πρέπει να είναι κανένας τυχαίος που θα βάλει χρήματα στην ομάδα για να "οικονομήσει". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αυτός που θα έρθει δεν ξέρει τι αγοράζει. Δεν έχουν μπει ασφαλιστικές δικλείδες ακόμη.

Υπάρχει μεγάλο οικονομικό ζήτημα. Ανέκαθεν υπήρχε, ωστόσο είναι μικρότερο από αυτό που ήταν πριν από κάποιους μήνες. Δεν υπάρχει βοήθεια από την Πολιτεία. Χάρη θα έκαναν στον ΠΑΟΚ, αν κάλυπταν τις δόσεις της ρύθμισης με κάποια χορηγία".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ