ΠΑΟΚ

Σάντος: "Θα παρουσιαστούμε δυνατοί"

Σάντος: "Θα παρουσιαστούμε δυνατοί"
σαντος

Αισιόδοξος για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή που αποτελεί πρεμιέρα για τον ίδιο, εμφανίστηκε ο Σάντος

"Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε χτίσει την ομάδα που θέλουμε", παραδέχθηκε για ακόμη μία φορά ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος να πρόσθεσε:

"Ο καιρός είναι ελάχιστος, είμαστε εδώ 15 μέρες και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σκληρά. Το βέβαιο είναι ότι έχουν καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι και είναι ανοιχτός ο δρόμος για να φτιάξουμε τα πλάνα μας στο γήπεδο, ώστε ο μόνος στόχος να είναι η νίκη.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα παρουσιαστούμε δυνατοί, καθώς είναι πολύ σημαντικός και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα είναι ο πρώτος στην Τούμπα, θα δείξουμε στον κόσμο μας τις δυνατότητές μας, τη δουλειά που έχουμε κάνει τις μέρες που πέρασαν".

"Έχω έτοιμη την ενδεκάδα"





Όσο για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με τον Ηρακλή ο κ. Σάντος τόνισε:

"Έχω ήδη έτοιμη στο μυαλό μου την ενδεκάδα. Υπάρχουν βέβαια προβλήματα, αλλά δεν είναι μεγάλα. Ο Χριστοδουλόπουλος για παράδειγμα είναι τραυματίας, ο Βρύζας δεν είναι έτοιμος 100%, ο Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις λίγες ημέρες πριν, ο Ηλιάδης επέστρεψε και αυτός πρόσφατα στους κανονικούς ρυθμούς. Αλλά στο μυαλό μου έχω έτοιμα όλα τα πλάνα αναφορικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν".

"Θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί"



Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να πει πως: "Θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την Ξάνθη. Όλοι οι προπονητές έχουν διαφορετική φιλοσοφία, δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος, όμως σίγουρα θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί.

Δεν είναι εύκολο να δείξουμε την εικόνα που θέλω τόσο γρήγορα, αλλά ελπίζω να φανεί η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι εμείς δεν θα προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας στο στυλ της αντίπαλης ομάδας, αλλά θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε μελετήσει ότι είναι απαραίτητο πριν το παιχνίδι, αλλά ότι σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίζουμε κατάλληλα. Θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές, θα τους αναλύσω τις σκέψεις μου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής έχει στις τάξεις του παίκτες με πείρα και κυρίως επικίνδυνους επιθετικούς. Θα τονίσω την ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας".









Για τις πέντε νίκες των ελληνικών ομάδων χθες στο Κύπελλο UEFA ο κ. Σάντος δήλωσε: "Χθες ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ, αλλά θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακό. Εύχομαι και ελπίζω αυτές οι επιτυχίες να συνεχιστούν".

"Ο Ίλιεφ πρέπει να προσαρμοστεί"



Όσο για τον Ίλιεφ επισήμανε πως: "Ο Ίλιεφ είναι ένα μεγάλο όνομα στην αγορά, έχει μεγάλες δυνατότητες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γι' αυτόν το λόγο πρέπει να αγωνίζεται. Πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε, να δουλέψει σκληρά", ενώ για την δική του φιλοσοφία είπε:

"Εγώ πάντα στηρίζομαι στους παίκτες που δουλεύουν, αυτοί εξάλλου στο τέλος παίρνουν και τις ευκαιρίες. Έχουμε 24 ποδοσφαιριστές και όλοι είναι πολύ καλοί. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα 20, γιατί με πολλούς παίκτες δεν είναι εύκολο να δουλέψει κάποιος.

Είναι κατανοητό νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου σε έναν μικρό αριθμό παικτών. Τώρα η κατάσταση είναι δεδομένη, ο Δεκέμβριος ωστόσο είναι κοντά και θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα.

Γενικότερος σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να πετυχαίνουμε γκολ, να μη βασιζόμαστε σε έναν ή δύο παίκτες. Έτσι θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τις δυσκολίες, ως σύνολο".

"Ταύτιση απόψεων με την διοίκηση"







Αναφερόμενος στις απόψεις του σε σχέση με αυτές της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Σάντος τόνισε: "Οι απόψεις μου ταυτίζονται με τις απόψεις της Διοίκησης και αυτό είναι και το πιο λογικό νομίζω. Η σκληρή δουλειά για τα επόμενα τρία χρόνια είναι το δεδομένο.

Ξεκινάμε τώρα και θα κάνουμε τις προσπάθειές μας για να αλλάξουμε τα πράγματα. Θα υπάρξουν στιγμές χαράς και σίγουρα άλλες που θα είναι δυσάρεστες. Εγώ δουλεύω πάντα ελεύθερα και ανεπηρέαστος. Θέλω πάντα να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω.

Η συνεργασία μας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε".

"Θα σημαίνει ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει"







Τέλος και όσον αφορά το ενδεχόμενο οι κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας να είναι γεμάτες στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Πορτογάλος τεχνικός του Ηρακλή επισήμανε πως:

"Στην καριέρα μου έχω παίξει σε γήπεδα με 80.000 κόσμο. Αν το δικό μας γήπεδο γεμίσει αύριο, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει και μας δείχνει την εμπιστοσύνη του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε τη στήριξή των φιλάθλων μας και φυσικά να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους.

Οι παίκτες μου θα μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Αν το καταφέρουν, θα έχω συμβάλλει σε αυτό και εγώ. Αν χάσουν, θα είμαι πάλι εγώ ο υπεύθυνος".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ