ΠΑΟΚ

Προβληματισμός Σάντος

Προβληματισμός Σάντος
χριστοδουλοπουλος

O Φερνάντο Σάντος είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μόνο λίγες δεν ήταν οι φορές εκείνες που εκνευρίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα εντοπίζοντας το πρόβλημα της ομάδας του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην έλλειψη αποτελέσματος στην επίθεση και στην κίνηση των παικτών χωρίς τη μπάλα.
Αυτό σημαίνει ότι στην διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί και μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας ο Φερνάντο Σάντος θα φροντίσει να δουλέψει στους συγκεκριμένους τομείς στην προσπάθειά του το σύνολό του να παρουσιαστεί βελτιωμένο με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Για τον Πορτογάλο τεχνικό το ζητούμενο είναι να δημιουργηθούν κάποιοι αυτοματισμοί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να παρουσιάζεται αισιόδοξος.

Το απόγευμα εξάλλου βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου ο συνεργάτης του Σάντος, Ρικάρντο Σάντος, για να παρακολουθήσει το τουρνουά με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Πανιωνίου ώστε να έχει μία καλύτερη εικόνα για τους προσεχείς αντιπάλους του «Δικεφάλου».

Στο αγωνιστικό κομμάτι στις 10:00 έγινε η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Αυτή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και ποδοβόλλεϊ για όσους αγωνίστηκαν 90 λεπτά.

Ο Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε με πόνο στους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς, γι' αυτόν το λόγο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ουντέζε, ο οποίος αποχώρησε νωρίς από τη φιλική αναμέτρηση του Ευόσμου με πόνο στο πόδι, διαπιστώθηκε ότι έχει διάταση στο δικέφαλο και έτσι έκανε ατομικό, όπως επίσης και οι Γλύκος, Βρύζας και Γεωργιάδης, με τους δύο τελευταίους να ανεβάζουν ρυθμούς και να γυμνάζονται σε ασκήσεις με μπάλα. Για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να ανανεώνουν το ραντεβού τους εκ νέου για το πρωί της Δευτέρας.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ