ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφές σε ΟΑΚΑ και ομάδα

Επιστροφές σε ΟΑΚΑ και ομάδα
Γκονζάλες, Εκι, Παναθηναϊκός

Την επιστροφή στο ΟΑΚΑ σκέφτονται στον ΠΑΟ, επέστρεψε ήδη στις προπονήσεις ο Εκι

Τα νέα δεδομένα στο διοικητικό επίπεδο του "τριφυλλιού" αναμένεται να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον Παναθηναϊκού που δείχνει πως θα γίνει πιο ισχυρός από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Το πολυμετοχικό σχήμα που πρότεινε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, λίγες μέρες πριν σίγουρα βάζει τον σύλλογο σε νέα τροχιά.
Τα 80 εκ. ευρώ που ενδεχομένως να είναι διαθέσιμα για μεταγραφές σίγουρα θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό που με ονόματα καλά και με όνειρα την νέα περίοδο θα ανεβάσει στα ύψη των αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας.

Μαζί με την ενίσχυση αυτή όμως θα έρθει και η επιστροφή στον Ολυμπιακό στάδιο αφού πρόθεση του μεγαλομετόχου της ομάδας αλλά και όλων των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι το "τριφύλλι" να γυρίσει στο ΟΑΚΑ πριν πάει στο Βοτανικό, αφήνπντας την "ιστορική" Λεωφόρο μόνο για τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις προκύψουν μέσα στην χρονιά που διανύουμαι για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

Παράλληλα, ένας ακόμα λόγος είναι η πιθανή (αν επιτευχθεί τελικά) συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ και τα προκριματικά, γήπεδο για το οποίο πληρή τις όποιες προϋποθέσεις σε αντίθεση με το "Απόστολος Νικολαϊδης" που μόνο αγώνες του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ μπορούσε να φιλοξενήσει.

Γκονζάλες: "Εχω στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό και θέλω να μείνω"

Το πάθος του ασυγκράτητο και καμία φορά δυστυχώς για τον ίδιο υπερβολικό. Ο Εκι Γκονζάλες θέλοντας να αποδείξει ότι η αγάπη του για την ομάδα είναι μεγάλη πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια του. Το τελευταίο περιστατικό -στα μάτια των τρίτων-... τον στείλει με το ένα πόδι εκτός Παιανίας, αλλά ο ίδιος ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δηλώνει πως θέλει να μείνει στην ομάδα που έχει στην καρδιά του.

" Μπορεί να έχω διαφορετικές απόψεις με τον προπονητή, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να παίζω και να νικάω πάντα. Μόνο αυτό με νοιάζει. Εγώ ρώτησα τον Καϊσίνια πώς θα παίξουμε. "Πέδρο, πώς θα αγωνιστούμε; Θα κάνει πολλές αλλαγές ο προπονητής;" Οταν μου είπε ότι θα κάνει κάποιες αλλαγές και ότι δεν θα παίξω όπως και οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Ιβανσιτς, νευρίασα και είπα ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει πάλι τόσες αλλαγές.

Ο Πέδρο μού είπε ότι είναι η στρατηγική του Πεσέιρο και του απάντησα: "Ποια στρατηγική; Στρατηγική είναι να μην παίζει ο Γκονζάλες". Αλλά ποτέ δεν είπα "μην με υπολογίζετε για τα πλέι οφ". Το αντίθετο. Ούτε ζήτησα εγώ να φύγω από την αποστολή

", υποστήριξε με δηλώσεις του στην "Sportday".

" Από την πρώτη μέρα που ήρθα δέθηκα με την ομάδα. Ο κόσμος με αγαπάει και πιστεύω στην ομάδα. Εχω στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό και θέλω να μείνω. Και τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στην Ελλάδα και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό.

Δεν θέλω να βάλω μία διαφωνία μου με τις επιλογές του προπονητή πάνω από την ομάδα. Ο Πεσέιρο θα φύγει κάποια στιγμή. Κι εγώ θα φύγω. Αλλά ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει και όσο είμαι εγώ θέλω να κερδίζει. Αυτό θέλω να καταλάβουν οι άλλοι για το πώς σκέφτομαι.

Ακόμα και τώρα που νιώθω ότι ο προπονητής μου φέρθηκε χωρίς σεβασμό θέλω να παίξω για τον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο και για τον κ. Βαρδινογιάννη. Δεν φταίει σε τίποτα για την πορεία της ομάδας ο κ. Βαρδινογιάννης. Την "πονάει" την ομάδα και όλοι γνωρίζουν την άποψή μου γι' αυτόν. Εμείς και το τεχνικό τιμ έχουμε την ευθύνη για όσα γίνονται στο γήπεδο.

Το νιώθω αυτό και θέλω να παίζω. Γι' αυτό εκνευρίστηκα όταν είδα ότι δεν θα παίξω όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι παίκτες. Αντέδρασα όπως είχα κάνει και με τον Πανιώνιο. Ο,τι ένιωθα το είπα...





", ήταν τα λόγια του "ατίθασου" Εκι Γκονζάλες που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας από την Μεγάλη Παρασκευή.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ