ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός πλάνων ο Έκι

Εκτός πλάνων ο Έκι
Γκονζαλες

Δυσοίωνο το μέλλον του Γκονζάλες. Πατέρας:" Φυσικά και θα συμμετάσχω". Χάνει πόντους ο Πεσέιρο

Το τελευταίο παράπτωμα του Έκι Γκονζάλες φαίνεται οτι δεν θα περάσει στα... ψιλά απο την "πράσινη" ΠΑΕ. Ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν του επέτρεψε ν' ακολουθήσει την σημερινή προπόνηση και του έδωσε εντολή να κάνει ατομικό πρόγραμμα.
Η συμπεριφορά του Αργεντινού μέσου στην Θεσσαλονίκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς εκτός απο τους Πεσέιρο και Βέλιτς, εξοργίστηκε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης που ήταν απο τους ανθρώπους που τον στήριξαν όσο λίγοι, απο τότε που πήγε στην Παιανία.

Όλα λοιπόν τα σημάδια δείχνουν οτι η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να λύσει την συνεργασία με τον Έκι Γκονζάλες, παρά το γεγονός οτι ο 28χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2009. Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία οτι σύντομα θα είναι στην Αθήνα ο αδελφός του, Μάρτιν (αν δεν είναι ήδη στην χώρα μας...) για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για να λύσουν την συνεργασία τους.

Απο το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει οτι είναι απογοητευμένος απο την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ενώ ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που σέβεται απεριόριστα, αλλά με τον Ζοσέ Πεσέιρο. Όπως και να έχει, ο Έκι φαίνεται οτι σύντομα θ' αποτελέσει παρελθόν απο την Παιανία.

Κατά τα λοιπά, όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα και δίτερμα.

Χάνει πόντους και ο Πεσέιρο


Βεβαίως με όλη αυτή την κατάσταση, δεν ζημιώνεται μόνο ο Έκι Γκονζάλες, αλλά και ο Ζοσέ Πεσέιρο. Ο έλεγχος στα αποδυτήρια έχει χαθεί, ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και κινδυνεύει να χάσει και τον μίνιμουμ στόχο της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στο Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χάνει καθημερινά πόντους και το διαζύγιο με τους "πράσινους" στο τέλος της περιόδου είναι αναπόφευκτο. Μάλιστα, ορισμένοι δεν αποκλείουν να έχουμε την έκπληξη και ν' αποχωρήσει απο την τεχνική ηγεσία νωρίτερα από το τέλος της περιόδου, ειδικά αν τα αποτελέσματα στα προσεχή ματς των play-off δεν είναι ικανοποιητικά.

Το ματς της Τετάρτης του Πάσχα κόντρα στην ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" είναι τελικός για το "τριφύλλι", που αν δεν πάρει τη νίκη, δύσκολα θα προλάβει το τρένο των προκριματικών του Champions League στη συνέχεια. Ίσως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος να επισπευστεί το διαζύγιο.

Μανούτσο: "Ιδανικός για τον Παναθηναϊκό ο Πεσέιρο"


Ο Μανούτσο Γκονσάλβες δεν έχει πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται να είναι απο τους παίκτες που στηρίζουν τον Πεσέιρο. Μάλιστα, ο Αγκολέζος επιθετικός δήλωσε στα Πορτογαλικά ΜΜΕ οτι ο Πεσέιρο είναι ο ιδανικός τεχνικός για το "τριφύλλι", ενώ ξεκαθάρισε οτι οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν δει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες.

"Έιναι ένας νέος έμπειρος τεχνικός και τον υπολογίζω πολύ. Έχω μάθει πολλά με τον Πεσέιρο, είναι εξαιρετικός προπονητής, απο τον οποίο μπορείς να μάθεις αρκετά. Για μένα είναι ο κατάλληλος τεχνικός για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είχε κάποια προβλήματα, όμως αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Ακόμα δεν έχουν δει τον πραγματικό Μανούτσο. Ήμουν τραυματίας, όμως τώρα δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να παίξω σε αγώνες για να ξαναβρώ την φόρμα μου. Αγωνίστηκα 90' εναντίον του Άρη και θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Λυπήθηκα που δεν κατακτήσαμε τον τίτλο, καθώς ήρθα με την φιλοδοξία να αναδειχθώ πρωταθλητής και να συνεισφέρω όσο μπορώ. Τώρα είμαστε στα play-off με στόχο την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League".

Θετικός ο Πατέρας

Στο μεταξύ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportDay", o επιχειρηματίας, Νίκος Πατέρας παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ύστερα από όσα εξήγγειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. " Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε πολλά πράγματα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα διαπιστώσουμε επίσης αν θα προκύψει θετικό κλίμα μετά την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αν μου ζητηθεί να προσφέρω και έχω τον χρόνο, θα το κάνω ευχαρίστως. Θα μελετήσω την πρόταση που θα καταθέσει και θα παρουσιάσει στους νέους μετόχους ο Τζίγκερ και φυσικά και θα συμμετάσχω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την επόμενη εβδομάδα θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο του Παναθηναϊκού. Μετά το Πάσχα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έχει επαφές με τους ενδιαφερόμενους για την αγορά του 40% των μετοχών. Στο διάστημα αυτό θα γίνει συζήτηση και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, αλλά πιθανότατα και με τους Νίκο Πατέρα και Σπύρο Λάτση.

Γίνεται σαφές πως με τη διαφαινόμενη είσοδο νέων επενδυτών στο σύλλογο, το μπάτζετ για μεταγραφές θα αυξηθεί και οι "πράσινοι" θα κινηθούν σε άλλα επίπεδα για την ενίσχυσή τους. Ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Νιούελς Ολντ Μπόις, Νίκολας Σπόλι, υπήρξε (όπως αναφέρει και ο Τύπος της Αργεντινής), αλλά πλέον οι μεταγραφικοί στόχοι γίνονται υψηλότεροι.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, απο το ποσό των 80 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θεωρεί οτι σε πρώτη φάση θα είναι καλό να δαπανηθούν 20-25 εκ. ευρώ για τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού. Βεβαίως, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές Ιουνίου που θα εκλεγεί και το νέο ΔΣ που θα "τρέξει" όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.






























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ