ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ρόδρι: "Η διαφορά με την Άρσεναλ ήταν στην νοοτροπία"

Ο Ρόδρι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι
Ο Ρόδρι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Άρσεναλ έφτασε στους 89 βαθμούς στη φετινή Premier League όμως αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να της δώσουν τον τίτλο, με την Σίτι να κατακτάει το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και τον Ρόδρι να αφήνει... σπόντα για την νοοτροπία των Λονδρέζων.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ κονταροχτυπήθηκαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική της Premier League για τον πολυπόθητο τίτλο και στο τέλος μίλησε η... εμπειρία, με την μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα του Γκουαρδιόλα να αφήνει δύο πόντους πίσω εκείνη του Αρτέτα και να γίνεται η πρώτη στην Αγγλία με τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα.

Οι πολίτες χρειάστηκε να κάνουν 9 νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές για να κόψουν πρώτοι το νήμα απέναντι στην εκπληκτική Άρσεναλ που έκανε ρεκόρ στην ιστορία της με 28 νίκες σε μία σεζόν, με τον Ρόδρι να ερωτάται για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και να αφήνει μπηχή για τους Λονδρέζους.

"Νομίζω πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η νοοτροπία. Η Άρσεναλ άξιζε και αυτή να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί έκανε απίστευτη σεζόν, όμως νομίζω πως η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στην νοοτροπία.

Όταν ήρθαν εδώ για να μας αντιμετωπίσουν στο Έτιχαντ, τους κοίταξα και είπα "Αυτοί οι άνδρες δεν θέλουν να μας νικήσουν, θέλουν απλά να φύγουν με την ισοπαλία".

Έτσι τους πιάσαμε. Στο τέλος, αν μας δώσετε έναν πόντο, θα πάρουμε τα τελευταία επτά, οκτώ ματς, όσο δύσκολα και αν είναι. Οπότε νομίζω πως είναι όλα θέμα νοοτροπίας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μέσος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ