ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστρέφει ο Βίκτορ

Επιστρέφει ο Βίκτορ
Βικτορ

Στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. Στην ενδεκάδα ο Βίκτορ

Η αναμέτρηση με την Λανς αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Βίκτορ Μουνιόθ έχει ζητήσει να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Ηρακλή, όπου οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League.
Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει οτι μερικοί παίκτες είναι κουρασμένοι απο τους διαδοχικούς αγώνες και έχει σκοπό να τους ξεκουράσει, αφού μεσοβδόμαδα υπάρχει η αναμέτρηση με την Ξάνθη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και στην συνέχεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Στην ενδεκάδα ο Βίκτορ
Στο αγωιστικό μέρος, οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με στόχο να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν χαλαρή προπόνηση, με εξαίρεση τους Σέριτς, Δάρλα, Κώτσιο και Τσίγκα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Μουνιόθ έδωσε άδεια στους παίκτες να πάνε σπίτια τους και για πρώτη φορά φέτος δεν βγήκε αποστολή την προηγούμενη μέρα αγώνα, η οποία θα βγει το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ μετά το χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με πρώτη την επιστροφή του Βίκτορ αντί του Νίνη που έχει δώσει διαδοχικούς αγώνες. Εκτός όμως απο αυτή την αλλαγή είναι πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και ο Ρομέρο αντί του Ίβανσιτς που είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως χρειάζεται ξεκούραση για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μάντζιος.

Παράλληλα, μετά απο αρκετό καιρό είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιώργος Θεοδωρίδης, που απέδειξε κατά το παρελθόν οτι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όποτε του ζητηθεί.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ξάνθη
Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα τεθούν από τo Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου (παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός-Ηρακλής), τα εισιτήρια του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος “Hellas OnLine”, Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 28/02/2007, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 19:00.

Τα σημεία διάθεσης είναι: Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4), Λ. Αλεξάνδρας(Θύρα 11), Είσοδος Λ. Κύμης, Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ), Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας). Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα κυμαίνονται από €10 έως €45. Εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο θα διατίθενται για τις θύρες 5 & 15 στην τιμή των €10. Επισημαίνεται ότι για την αγορά απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ