ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Ούτε στο όνειρο μου"

Νίνης: "Ούτε στο όνειρο μου"
Νίνης

Ούτε στο όνειρο του δεν φανταζόταν τι τον περίμενε τις 40 τελευταίες ημέρες όπως δήλωσε ο Νίνης

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε πολυμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής και παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Αντώνη Αντωνιάδη, τόνισε :"Ούτε στο όνειρό μου δεν θα μπορούσα να δω ότι μέσα σε 40 ημέρες, όχι μόνο θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έπαιρνα και τρία βραβεία από τον κόσμο!

Είναι ένα πολύ σπουδαίο γεγονός για μένα. Γι΄ αυτό το λόγο προσπαθώ να είμαι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις μου, και στο σχολείο και στις προπονήσεις, ώστε να πετύχω τους στόχους μου στη ζωή μου".

Σαλπιγγίδης:"Πρωτάθλημα και Κύπελλο"

Τα βραβεία ήταν "πράσινα" όμως σε αυτή την αγωνιστική καθώς και το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αναδείχθηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο UEFA, την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά και στον κόσμο της ομάδας :

"Σημασία δεν έχει το βραβείο, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός, αλλά τουλάχιστον παίξαμε καλά απέναντι στη Λανς, είχαμε συνολικά καλή απόδοση και μας χειροκρότησε ο κόσμος, κάτι το οποίο μας δίνει κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Είμαστε πολύ κουρασμένοι γιατί παίζουμε συνέχεια δύο παιχνίδια την εβδομάδα κι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και μέχρι το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, αφού μεσολαβεί το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη. Ομως, είναι σημαντικό ότι έχουμε ακόμα δύο στόχους, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Είμαστε επαγγελματίες και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ