ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κύπελλο και δεύτερη θέση

Κύπελλο και δεύτερη θέση
Ιβανσιτς

Τους στόχους από εδώ και πέρα έθεσαν με δηλώσεις τους ποδοσφαιριστές, Μουνιόθ και Αργύρης Μήτσου

Ο αποκλεισμός από την Λανς, μπροστά σε 50.000 οπαδούς του, μπορεί να μην ήταν ό,τι καλύτερο αλλά σίγουρα, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και η εμφάνισή τους, έδειξε πως ο Παναθηναϊκός, έχει επιστρέψει με καλές εμφανίσεις μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα, ντεφορμαρίσματος και πλέον χτυπάει τους εναπομείναντες στόχους στην Ελλάδα.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σε δηλώσεις του λίγο μετά το πέρας της αναμέτρησης, υπογράμμισε: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα αφού δεν πήραμε την πρόκριση, Είμαστε όμως ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και την προσπάθεια μας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν είμασταν τυχεροί. Η πρόκριση δεν χάθηκε στην Γαλλία αφού και στα 2 παιχνίδια προσπαθήσαμε. Ενενήντα λεπτά τρέξαμε και είχαμε μία μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο τον οποίο ευχαριστούμε. Μας μένουν πλέον 2 στόχοιι που θέλουμε να κατακτήσουμε. Είμαστε πιο κοντά στο κύπελλο και θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα.".

Με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, συμφώνησε και ο Αντρέας Ίβανσιτς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Λανς ήταν πολύ καλά στημένη στην άμυνα και το κέντρο, παίξαμε συγκρατημένα αλλά οχι όπως θα έπρεπε επιθετικά, δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ που θα άλλαζε την εξέλιξη του αγώνα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, έχουμε σημαντικά ματς στην συνέχεια θα κυνηγήσουμε τους δυο στόχους που μας έμειναν".

Η ομοψυχία στις τάξεις των "πρασίνων", φαίνεται ξεκάθαρα από τις παρεμφερείς δηλώσεις τους, μετά την λήξη του αγώνα με την Λανς, στις οποίες όλοι θέτουν σαν υπέρτατους στόχους πλέον την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η μόνη εφικκτή κατάκτηση τίτλου είναι αυτή του Κυπέλλου, στο οποίο εκτός από τον Παναθηναϊκό, στους "4", έχουν περάσει ο ΠΑΣ Γιάννενα, η Ξάνθη και η Λάρισα.

Ο τερματοφύλακας, του Παναθηναϊκού Πιερ Εμπέντε, αν και πέρασε ένα σχετικά εύκολο βράδυ, κόντρα στην Λανς, καθώς ουσιαστικά δεν απειλήθηκε καθόλου, είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν ήμασταν τυχεροί αφού είχαμε ένα δοκάρι, αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικός αγώνας. Τελείωσε η Ευρώπη και συνεχίζουμε στην Ελλάδα όπου θα κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση και το Κύπελλο".

Τέλος, το στίγμα του έδωσε και ο Αργύρης Μήτσου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης έθεσε ξεκάθαρα, τους στόχους, ενώ δεν ξέχασε να τονίσει, ότι η εμφάνιση της ομάδας του ήταν καλή και πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν ό,τι μπορούσαν: "Σήμερα η ομάδα έκανε αυτό που μπορούσε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και πιστεύω οτι τους ικανοποιήσαμε με την απόδοση. Θα συνεχίσουμε έτσι για να πραγματοποιήσουμε τους εντός έδρας στόχους".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ