ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλουν να πουλήσουν τον Μπόβιο

Στην πώληση του Ρικάρντο Μπόβιο στον Παναθηναϊκό ελπίζουν στη Μάλαγα, για να βγουν από το αδιέξοδο

Το μεγάλο αγκάθι είναι ασφαλώς το οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δαπανήσει ένα (1) εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του Μπόβιο, όπως είχε συμφωνηθεί ως επιλογή ανανέωσης κατά την υπογραφή του δανεισμού του.
Αυτά τα χρήματα θα είναι βάλσαμο στις ανοιχτές οικονομικές πληγές της Μάλαγα, αλλά όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να σπαταλήσει τόσα χρήματα. Η ελληνική ομάδα σύμφωνα με την εκτίμηση, που αναφέρεται στο δημοσίευμα, επιθυμεί να μην ξεπεράσει η αγορά του μέσοαμυντικού τα 600000 ευρώ. Το "τριφύλλι" θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Η "Ντιάριο Σουρ" πάντως φιλοτεχνεί μια αγιογραφία του Βραζιλιάνου. "Η προσαρμογή του Μπόβιο στην Ελλάδα ήταν δύσκολη. Παρά την εμπιστοσύνη του προπονητή του Βίκτορ Μουνιόθ δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Πρόσφατα όμως τα πάντα άλλαξαν.

Τις τελευταίες 8 ημέρες όταν με αξιοζήλευτες εμφανίσεις έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Στο πρώτο παιχνίδι με την Λανς ήταν εξαιρετικός ενώ στο ντέρμπι της Αθήνας με την ΑΕΚ του Σέρα Φερέρ ήταν εντυπωσιακός. Αυτή η ραγδαία βελτίωση του ενδεχομένως να είναι το κλειδί για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μόλις ένα μήνα στην διάθεση του για να απαντήσει"

.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ