ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια στο Μεξικό: Η εταιρεία σεκιούριτι του γηπέδου προσέλαβε κόσμο χωρίς προϋπηρεσία με 14 ευρώ

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο Κουερεταρο - Άτλας
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο Κουερεταρο - Άτλας 2022 AP PHOTO/EDUARDO GOMEZ REYNA

Μέσω ενός φυλλαδίου που κυκλοφόρησε η εταιρεία σεκιούριτι του γηπέδου Corregidora προσλάμβανε κόσμο χωρίς προϋπηρεσία με αμοιβή με 14 ευρώ για να την αναμέτρηση Κερέταρο - Άτλας, όπου εκτυλίχθηκαν τα σοβαρά επεισόδια.

Σε ζούγκλα και σε καμία περίπτωση πολιτισμένο κράτος παρέπεμπαν τα αιματηρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο πρωτάθλημα του Μεξικού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κερέταρο και την Άτλας.

Όπως αναφέρει η Ole, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα φυλλάδιο, το οποίο φαίνεται να "καίει" την εταιρεία σεκιούριτι του γηπέδου Corregidora. Κι αυτό, γιατί η K9 (όπως είναι η επωνυμία της εταιρείας), μέσω αυτού αναζητούσε άτομα για προστασία στο εν λόγω παιχνίδι.

Το φυλλάδιο που φέρεται να εξέδωσε η εταιρεία σεκιούριτι για το Κερέταρο - Άτλας
Το φυλλάδιο που φέρεται να εξέδωσε η εταιρεία σεκιούριτι για το Κερέταρο - Άτλας PRINT SCREEN OLE

Η αμοιβή για όποιον ενδιαφερόταν να ενταχθεί στην εταιρεία σεκιούριτι ήταν 14 ευρώ, ενώ οι προϋποθέσεις για να υποβάλουν την αίτηση ήταν βασικές να είναι ενήλικες, να μην έχουν ποινικό μητρώο και τα ρούχα που θα φορούν να είναι εντελώς μαύρα. Παράλληλα, θα υποβάλλονταν σε έλεγχο κατά του ντόπινγκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης του Κερέταρο δεν υπήρξαν νεκροί, αλλά τρεις σοβαρά τραυματισμένοι άνθρωποι. Βέβαια δημοσιογράφοι της χώρας πριν από τη συνέντευξη Τύπου ανέφεραν πως 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, χωρίς να επιβεβαιώνεται.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ