ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια Μεξικό: Πάνω από 17 νεκροί στο Κερέταρο - Άτλας σύμφωνα με Μεξικανούς δημοσιογράφους

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο Κουερεταρο - Άτλας
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο Κουερεταρο - Άτλας 2022 AP PHOTO/SERGIO GONZALEZ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιογράφοι από το Μεξικό υπάρχουν τουλάχιστον 17 νεκροί από τα επεισόδια στο ματς της Κερέταρο με την Άτλας, όμως οι Αρχές το διαψεύδουν.

Διαρκώς δημοσιογράφοι από το Μεξικό κάνουν λόγο για νεκρούς από τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι που επικαλούνται ως πηγή την Άτλας τονίζουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός (του οποίου η φωτογραφία έχει διαρρεύσει), οι περισσότεροι αναφέρουν πως είναι τουλάχιστον 17, ενώ άλλοι ανεβάζουν το συγκεκριμένο αριθμό πάνω από τους 30!

Οι τοπικές Αρχές εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη νεκρού μένοντας στην αρχική ενημέρωση για τους 20 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι τονίζουν πως όλο αυτό γίνεται διότι εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν νεκροί εντός ή στους χώρους του γηπέδου τότε υπάρχουν ποινικές ευθύνες τόσο για τη διοίκηση της Κερέταρο όσο και για τη Λίγκα.

Ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους τους στα social

Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότεροι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι αναζητούνται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα αφού δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι φίλοι της Άτλας ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες από εκκλήσεις συγγενών για πληροφορίες. Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου της περιοχής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα εννιά ανδρών που έχουν μεταφερθεί ως τραυματίες.

Αν κρίνουμε πάντως από τις ασύλληπτες φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν από τα επεισόδια είναι αδύνατο να είναι μόνο 22 τα άτομα που έχουν τραυματιστεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ