ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισόδια Μεξικό: Μητέρα έβγαλε τη φανέλα απ' τον γιο της για να μην του επιτεθούν

Μητέρα στο Μεξικό έβγαλε από τον γιο της τη φανέλα για να μην του επιτεθούν στο Κουερετάρο - Άτλας
Μητέρα στο Μεξικό έβγαλε από τον γιο της τη φανέλα για να μην του επιτεθούν στο Κουερετάρο - Άτλας PRINT SCREEN TWITTER

Συγκλονίζει το video από το Μεξικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μία οικογένεια με δύο παιδιά να τρέχει να σωθεί μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Κερέταρο - Άτλας, με τη μητέρα μάλιστα, να έχει βγάλει τη φανέλα από τον γιο της, ώστε να μην του επιτεθούν.

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Μεξικό στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Κερέταρο και την Άτλας για το πρωτάθλημα της χώρας, με τον απολογισμό από τις αιματηρές συμπλοκές να είναι τουλάχιστον 17 νεκροί και 20 τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα Μέσα.

Οι εικόνες και τα video που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα σκληρά, με τις μάχες σώμα με σώμα και τη ωμή βία μεταξύ των οπαδών να συγκλονίζουν.

Ανάμεσα στα video που κυκλοφόρησαν, συγκλονίζει εκείνο που δείχνει μία οικογένεια με δύο παιδιά να τρέχει να σωθεί, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η μητέρα προκειμένου να γλυτώσει τον γιο της από ενδεχόμενη επίθεση τού αφαίρεσε τη φανέλα.

Θυμίζουμε ότι η ένταση υπήρξε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες, όμως τα πράγματα ξέφυγαν περίπου στο 64ο λεπτό. Τότε είχαμε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους θερμοκέφαλους οπαδούς των δύο ομάδων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ