ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γεραπετρίτης αποκάλυψε πλάνο για να φύγει η διαιτησία από την ΕΠΟ

ΚΑΜΠΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΒΡΑΔΥΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΚΑΜΠΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI EUROKINISSI

Για πρόθεση ανεξαρτητοποίησης της διαιτησίας, που αυτή τη στιγμή υπάγεται στην ΕΠΟ, έκανε λόγο με δηλώσεις του υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που είναι ο άνθρωπος που τις τελευταίες ημέρες εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στις συζητήσεις με το εξωτερικό με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA, υποστήριξε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ πως ένα από τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας είναι οι διοίκησεις των ομάδων και ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας.

"Πρέπει να υπάρξει ένας ανεξάρτητος φορέας για τους διαιτητές. Ένας φορέας κάτω από οποίον θα είναι όλοι οι διαιτητές. Η διαιτησία πρέπει να έχει λειτουργική και οργανική ανεξαρτησία.

Το πακέτο των προτάσεων από τις FIFA/UEFA θα έρθει μετά την υπογραφή του μνημονίου. Είναι μες στο καταστατικό των FIFA/UEFA αυτό. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα την διάθεση της UEFA να βοηθήσει", είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

EΠΟ: Συνάντηση Γραμμένου με τον πρόεδρο της UEFA
Γεραπετρίτης: "Θα αφαιρούνται συνεχώς βαθμοί όσο υφίσταται πολυιδιοκτησία"
Παραμένουν τα ερωτηματικά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
UEFA-FIFA: Τήρηση κανόνων ή αποβολή ομάδων από την Ευρώπη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ