ΕΛΛΑΔΑ

Γεραπετρίτης: "Θα αφαιρούνται συνεχώς βαθμοί όσο υφίσταται πολυιδιοκτησία"

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργού Επικρατείας  «Επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των Κυβερνητικών Οργάνων και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης», Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργού Επικρατείας «Επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των Κυβερνητικών Οργάνων και της Κεντρικής Δημόσιας Διοίκησης», Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Νέα δεδομένα προέκυψαν σχετικά με την εφαρμογή της ποινής για την πολυιδιοκτησία, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γεραπετρίτης, που έκανε λόγο για διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αναφέρθηκε στις επαφές που είχε στην Ελβετία με την UEFA και αναφέρθηκε εκ νέου στις ποινές σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας, βάζοντας ένα νέο δεδομένο πάνω στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως θα επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι ποινή, όσο υφίσταται η πολυϊδιοκτησία, με αποτέλεσμα η ομάδα που τιμωρείται θα φτάνει σε αρνητική βαθμολογία και να πέφτει και κατηγορία.

"Από τη στιγμή που θα επιβληθεί κύρωση από το αρμόδιο όργανο, θα πρέπει αυτομάτως να πάψει η πολυϊδιοκτησία" ξεκαθάρισε, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται διαρκώς η ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρξει διευθυντήριο των ξένων συνομοσπονδιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παραμένουν τα ερωτηματικά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
UEFA-FIFA: Τήρηση κανόνων ή αποβολή ομάδων από την Ευρώπη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ