ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή ώρας: Προσοχή για να μην χάσετε το clasico και την υπόλοιπη δράση της Κυριακής!

Barcelona's Luis Suarez, left, confronts Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez, left, confronts Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, μπάσκετ, βόλεϊ, Formula 1, ΑΕΚ - Άρης για την Super League, Μαρσέιγ - Παρί ΣΖ στη Γαλλία, Νάπολι - Ρόμα στην Ιταλία, Άγιαξ - Φέγενορντ στην Eredivisie. Η ώρα αλλάζει και θα πρέπει να συγχρονιστείτε για να μην χάσετε το clasico και την υπόλοιπη δράση της Κυριακής (28/10)!

Πλούσια αθλητική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (28/10), με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει, καθηλώνοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ωστόσο η δράση της ημέρας δεν εξαντλείται στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη. Μπάσκετ, βόλεϊ και Formula 1 είναι επίσης στο πρόγραμμα, στη Ligue 1 πρωτοστατεί το ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Velodrome", ενώ στην Serie A οι Νάπολι και Ρόμα συγκρούονται στον ιταλικό Νότο!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την πρωτοπόρο Γκενκ το μεσημέρι για την πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει γιατρειά απέναντι στην φορμαρισμένη Έβερτον του Μάρκο Σίλβα σε ματς της 10ης αγωνιστικής για την Premier League στο "Old Trafford". Στην Eredivisie διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ και Φέγενορντ!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγονται οι σημαντικές αναμετρήσεις του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο και του Παναιτωλικού με τον Αστέρα, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον φιλόδοξο Άρη στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα είναι προγραμματισμένα και τρία παιχνίδια για την 1η αγωνιστική της Football League.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να μην χάσετε το clasico και την υπόλοιπη δράση της ημέρας θα πρέπει να θυμηθείτε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής (28/10) η ώρα αλλάζει.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω. Από τις 04:00, να πάνε στις 03:00. Συγχρονιστείτε προκειμένου να είστε ontime για την σπουδαία αθλητική δράση της Κυριακής!

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ