ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει κι επιθετικό "Μπα" ο Μοντέστο!

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φρανσουά Μοντέστο, σύμφωνα με τους Γάλλους, έχει βρει κι άλλον νεαρό ποδοσφαιριστή τύπου Μπα, αλλά αυτή τη φορά για την επιθετική γραμμή.

Τυφλή εμπιστοσύνη έχουν στον Φρανσουά Μοντέστο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Και πώς να μην του έχουν άλλωστε, όταν τα τελευταία δύο χρόνια έχει πετύχει το... 2x2 από την γαλλική αγορά με τις περιπτώσεις των Σισέ και Καμαρά.

Δύο ποδοσφαιριστές που κόστισαν ελάχιστα (το πολύ 300 χιλιάδες ευρώ) και πλέον η αξία τους έχει εκτοξευτεί σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ενόψει καλοκαιριού 2019 έφερε στο λιμάνι τον Ουσεϊνού Μπα από την Γκαζελέκ Αζαξιό. Δεν είναι όμως μόνο ο 23χρονος Σενεγαλέζος στόπερ που έχει εντοπίσει ο Κορσικανός από την γαλλική αγορά και από την αγαπημένη του 2ηκατηγορία...

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο Μοντέστο έχει στα "σκαριά" και έναν επιθετικό. Αν θα είναι για το καλοκαίρι ή για τώρα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Το πιθανότερο σενάριο να πρόκειται για μία περίπτωση με... θέα τον Ιούνιο του 2019.

Η ουσία είναι ότι ο επικεφαλής του ερυθρόλευκου τμήματος σκάουτινγκ δεν σταματάει στον Μπα. Όλα δείχνουν ότι μπορεί να φέρει και άλλο ένα "δωράκι" από την Γαλλία. Ένα "δωράκι" τύπου Μπα, αλλά στο πιο... επιθετικό.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΤΙΑΛΟ

Ένας παίκτης που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τηνLigue2 ήταν ο Χαμπίμπ Ντιαλό. Ο 23χρονος – επίσης Σενεγαλέζος – επιθετικός της Μετς βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο και έχει φτάσει πλέον στα 15 σε 20 ματς.

Αυτή τη στιγμή ο Ντιαλό έχει ανεβάσει για τα καλά την χρηματιστηριακή του αξία. Από εκεί που κόστιζε γύρω στα 500 χιλιάρικα, τώρα φέρεται να κοστολογείται από την Μετς με 1,5 – 2 εκατ. ευρώ. Μια Μετς που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της 2ηςκατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ντιαλό απασχολεί πλέον αρκετές ομάδες από τηνLigue1, όπερ σημαίνει ότι αν ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός μαζί του, θα πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια για να τον κάνει δικό του.

Προφανώς ο Μοντέστο που γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά την γαλλική αγορά, δεν θα είχε εστιάσει μόνο στον άσο της Μετς.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιγκρίνσκι: "Ο Ολυμπιακός παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή τύχη"
Ολυμπιακός: Μπα μέχρι το 2023 στο λιμάνι
Ολυμπιακός:Έντονη κινητικότητα για Κούτρη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ