ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός:Έντονη κινητικότητα για Κούτρη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ, Μάριο Ουσίγιος, ξαναήρθε στη χώρα μας για να δει τον 24χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, ενώ πάντοτε υπάρχει το ενδιαφέρον από Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία.

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει καταφέρει μέσα σε διάστημα 2,5 μηνών να τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του. Να θυμίσουμε ότι ουσιαστικά ξεκίνησε να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του στις 4 Οκτωβρίου στο «Σαν Σίρο» με την Μίλαν.

Ως τότε, κάτι ο βαθμός ετοιμότητάς του από τον τραυματισμό, κάτι οι εμφανίσεις του Τσιμίκα με τα ερυθρόλευκα, τον είχαν φέρει σε ένα σημείο να κάθεται όχι στον πάγκο, αλλά στην εξέδρα.

Όλα, λοιπόν ξεκίνησαν σε εκείνο το ματς του Ολυμπιακού με τους «ροσονέρι» στην Ιταλία. Από τότε άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια περί Ίντερ, Νιούκαστλ και Άουγκσμπουργκ.

Τον τελευταίο καιρό πάντως παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα για τον Κούτρη. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Και όχι σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο που έχει βάλει στη διαδικασία τους ενδιαφερόμενους να έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και να «εμπλουτίζουν» τη «βάση δεδομένων» που έχουν φτιάξει για αυτόν!

Μία εξ αυτών είναι η Γουέστ Χαμ. Ο Μάριο Ουσίγιος δεν ήρθε μόνο μία φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ σε παιχνίδι της Εθνικής μας τον Νοέμβριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «σφυριά» ξαναήρθαν στο ματς με την Μίλαν με αποκλειστικό σκοπό να ξαναδούν από κοντά τον Κούτρη.

Λέγεται ότι ήρθε κάτω από άκρα μυστικότητα ο ίδιος ο Ουσίγιος και όχι κάποιος συνεργάτης του. Ένας Ουσίγιος που φυσικά τον γνωρίζει τον 24χρονο μπακ από την κοινή τους θητεία για τρεις μήνες στον Ολυμπιακό, από τον Ιούνιο εώς τον Σεπτέμβριο του 2017.

Εκτός από την Γουέστ Χαμ προέκυψαν ξανά οι «ματιές» της Ρεν προς το πρόσωπό του. Είναι γεγονός ότι και η γαλλική ομάδα τον έχει στη λίστα της ως μία από τις πολλές λύσεις που αναζητάει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Σε αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε οπωσδήποτε και την Άουγκσμπουργκ, η οποία επίσης είναι σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Η ουσία είναι μία: Για τον Κούτρη θα έρθουν προτάσεις. Μπορεί να έρθουν ακόμη και τον Γενάρη, αν και η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να μην παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής βασικός. Το καλοκαίρι όμως, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο διεθνής μπακ των Πειραιωτών, τότε θα έχει αρκετό… ψωμί η ιστορία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ