ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δίνει πολλά και παίρνει Μπερμπάτοφ η Μάντσεστερ

Δίνει πολλά και παίρνει Μπερμπάτοφ η Μάντσεστερ
Μπερμπάτοφ

Θέλει τον Μπερμπάτοφ στην Γιουνάιτεντ ο Φέργκινσον δίνοντας σαν αντάλλαγμα τους Μπράουν-Σαχά στην ομάδα των “πετεινών ”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror ο Άλεξ Φέργκινσον ψάχνει έναν επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Κάρλος Τέβεζ είναι περισσότερο περιφερειακός κυνηγός παρά στράικερ, ενώ ο Λουίς Σαχά μια παίζει μια είναι τραυματίας.
Το καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την απόκτηση του Βούλγαρου επιθετικού, αλλά τόσο οι απαιτήσεις της Τότεναμ όσο και το γεγονός ότι η ομάδα είχε μεγαλύτερη ανάγκη να ενισχυθεί σε άλλες γραμμές, έκαναν το ενδιαφέρον να εξασθενήσει. Μετά την άρνηση του Γουές Μπράουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα των “Κόκκινων Διαβόλων”, ο προπονητής της ομάδας μπήκε σε σκέψεις για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του παίκτη συν τον Σαχά για τον Μπερμπάτοφ.

Ο Μπράουν έχει το δικαίωμα από την πρώτη Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, έτσι ο Φέργκινσον βιάζεται να κλείσει την μεταγραφή πριν το νέο έτος.


TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ