ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Δημοσιογράφος RAI: "Η Τορίνο θέλει τον Μανωλά, εκείνος θέλει μόνο Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019
Ο Κώστας Μανωλάς με τη φανέλα της Νάπολι σε αναμέτρηση με την Γκενκ για το Champions League | 2 Οκτωβρίου 2019 @2019 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ιταλός δημοσιογράφος της RAI, Τσίρο Βενεράτο, αποκάλυψε πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Νάπολι έχει δείξει και η Τορίνο, με τον Έλληνα στόπερ να επιθυμεί ωστόσο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σκληρό μπρα ντε φερ με την Νάπολι με απώτερο στόχο να επιτύχει την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο μεγάλο λιμάνι (έχοντας και σύμμαχο τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμά της η Corriere dello Sport), ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια στην Ιταλία αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα στόπερ.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του Ιταλού δημοσιογράφου της Νάπολι, Τσίρο Βενεράτο, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη από τους παρτενοπέι έχει εκφράσει και η Τορίνο, με την γκρανάτα να αδυνατεί ωστόσο να καλύψει το κασέ του παίκτη αλλά και να γνωρίζει πως επιθυμία του 30χρονου είναι ο επαναπατρισμός για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο ίδιος μάλιστα ρεπόρτερ κατέστησε σαφές πως αν η Νάπολι έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Μανωλά έναντι ενός οικονομικού ποσού, θα δει πιο ζεστά την περίπτωση του Μαροκινού μέσου της Φιορεντίνα, Σοφιάν Αμραμπάτ.

"Και η Τορίνο ενδιαφέρεται για τον Μανωλά όμως το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι πολύ υψηλό. Εγώ ξέρω πως ο παίκτης θα δεχόταν να χαμηλώσει λίγο τις απολαβές του για να πάει στον Ολυμπιακό αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνει το ίδιο και για την Τόρο.

Εάν οι Έλληνες κατορθώσουν να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, τότε η διοίκηση της Νάπολι θα μπορούσε να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Φιορεντίνα για τον Σοφιάν Αμραμπάτ, με τους βιόλα να ζητούν 2 εκατομμύρια για το δανεισμό και μετά να συζητήσουν για την αγορά του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της RAI, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι "Radio Kiss Kiss".

Θυμίζουμε πως το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, ενώ πριν από μια εβδομάδα σας είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες το super deal της επιστροφής του Ναξιώτη αμυντικό στον Ολυμπιακό.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ