ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Corriere dello Sport: "Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, μπορεί να είναι οι τελευταίες ημέρες του στη Νάπολι"

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Η παραμονή ή μη του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όσον αφορά στους παρτενοπέι, με την Corriere dello Sport να εκτιμάει πως ενδεχομένως ο Έλληνας στόπερ διάγει τις τελευταίες ημέρες του στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το διαπραγματευτικό πόκερ με την Νάπολι προκειμένου να κάνει δικό του τον Κώστα Μανωλά επτά χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το μεγάλο λιμάνι για να μετακομίσει στο Καμπιονάτο και το βράδυ της Κυριακής γράφτηκε ένα ακόμα κεφάλαιο στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τους ερυθρόλευκους, τους παρτενοπέι και τον 30χρονο στόπερ.

Σε αυτό, ο Μανωλάς είχε περίοπτη θέση, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να του δίνει φανέλα βασικού στο ματς της πρεμιέρας της Serie A απέναντι στην Βενέτσια (νίκη με 2-0 για την Νάπολι) και να δείχνει πως τον υπολογίζει και με το παραπάνω, παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όλα τα σενάρια είναι πάντως ανοιχτά ενώ οδεύουμε προς το κλείσιμο του θερινού μεταγραφικού παραθύρου, με την Corriere dello Sport να επισημαίνει τη διάθεση του παίκτη να μεταπηδήσει από την Νάπολι στον Ολυμπιακό και να αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα:

"Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι".

Θυμίζουμε πως πλέον είναι θέμα χρόνου πλέον να "κλειδώσει" η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Το SPORT24 αποκάλυψε αποκλειστικά από το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (17/8) την ενεργοποίηση της βόμβας Μανωλά από τους "ερυθρόλευκους".

Ο Κώστας Μανωλάς είναι δρομολογημένος για Πειραιά, έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες όσον αφορά στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, προκειμένου να κλείσει οριστικά το deal.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ