ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Corriere dello Sport: "Σκληρό τετ-α-τετ της Νάπολι με Μανωλά και Ραϊόλα για την επιστροφή στον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, είχαν ένα σκληρό τετ-α-τετ με την πλευρά της Νάπολι, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές για να μπορέσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" σε νέο (Τρίτη, 24/08) δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο 30χρονος στόπερ μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, είχαν ένα "θερμό" τετ-α-τετ με την πλευρά της Νάπολι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, το αντικείμενο της κουβέντας τους ήταν φυσικά ο τρόπος μετακίνησης του Έλληνα στόπερ από τους παρτενοπέι στους ερυθρόλευκους, ο οποίος θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της επιστροφής του στον Πειραιά. Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, ενώ πριν από μια εβδομάδα σας είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες το super deal της επιστροφής του Ναξιώτη αμυντικό στον Ολυμπιακό.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς απομένει ακριβώς μια εβδομάδα από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (τουλάχιστον για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με κάποια ομάδα), με τον πρόεδρο της Νάπολι να παίζει τα δικά του χαρτιά στην υπόθεση και βάσει των πηγών που επικαλούνται στην Corriere να μην πέφτει κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ