ΑΕΚ

Δίχως αύριο

Δίχως αύριο
μπλανκο

Χωρίς προβλήματα τελείωσε την προετοιμασία της η Ένωση για το ντέρμπι. Καφές: "Θα κάνουμε τα πάντα"

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τον τίτλο του πρωταθλητή έδωσε το παρών και η κιτρινόμαυρη διοίκηση. Ο Ντέμης Νικολαΐδης ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Σταυρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Νίκος Κούλης παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης.
Σε αυτή ο Νίκος Κωστένογλου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με δύο εκπλήξεις. Παππάς και Πλιάτσικας που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής αποκλείστηκαν από τους 21:

Μορέτο, Μάχο, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Λαγός, Μπούρμπος, Ζεράλδο, Καφές, Ενσαλίβα, Γεωργέας, Ζήκος, Ζούλιο Σέζαρ, Ριβάλντο, Τόζερ, Μαντούκα, Εντίνιο, Καλόν, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Όσο για τα πλάνα του Κωστένογλου, αυτά δεν φαίνεται να ξεφεύγουν από το 4-4-2. Ο Μορέτο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Αραουμπαρένα, Δέλλα, Παπασταθόπουλο και Μπούρμπο στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά. Στην μεσαία γραμμή ο Ζήκος θα είναι το καθαρό αμυντικό χαφ με τους Ράμος, Σέζαρ στα άκρα και τον Ριάλντο ελεύθερο. Τέλος, στην επίθεση Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο δεν αλλάζουν.

Ο Παντελής Καφές δήλωσε στο Supersport για το ντέρμπι της Κυριακής και τον Λορένσο Σέρα Φερέρ:

" Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη που θα μας βάλει ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε τα περιθώρια στενεύουν. Η διαφορά θα είναι μεγάλη και θα είναι πλέον πολύ αργά για να επιστρέψουμε.

Από τη μία ο Φερέρ είχε αρκετά θετικά στοιχεία, όπως το ότι ήταν ο πρώτος που έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά. Από την άλλη ο Κωστένογλου είναι άνθρωπος με μεγάλη όρεξη και θέληση για δουλειά. Αυτή η όρεξη είναι ικανή να υπερκαλύψει την έλλειψη εμπειρίας στους πάγκους ως προπονητής. Δουλεύει πολύ στην τακτική, ένα πολύ σημαντικό σημείο, στο οποίο δεν δουλεύαμε και πολύ πριν

".








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ