ΟΦΗ

Χαμόγελα με Ντρούλιτς

Χαμόγελα με Ντρούλιτς
ντρουλιτς

"Αισθάνομαι πολύ καλύτερα" είπε ο Ντρούλιτς που προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις. Αγωνία με Σφακιανάκη

« Ευτυχώς για πρώτη φορά πήρα μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά την γνώμη μου», τόνισε μετά το τέλος της προπόνησης, ο επιθετικός των Κρητικών.

Το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ, αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, με τον Σέρβο επιθετικό να μην αισθάνεται ενοχλήσεις καθόλου γεγονός που έφερε χαμόγελα στο τεχνικό τιμ.

Αγωνία με Σφακιανάκη


Αντίθετα με τον Σέρβο παίκτη, ο Στέλιος Σφακιανάκης ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να μην συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση και να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας. Στεφανής, Νίκος Κουνενάκης και Μιχελακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αλλαξε το πρόγραμμα προπονήσεων με βάση την διακοπή του πρωταθλήματος, από τον κ. Μάουρερ. Ετσι, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (31/3, 17:00) και την Κυριακή (1/4) θα έχουν ρεπό.

Και φιλικό στο πρόγραμμα

Την Μεγάλη Δευτέρα, η κρητική ΠΑΕ θα μεταβεί στα Χανιά και θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Α.Ο. Χανίων. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο γήπεδο Περιβολίων.

Την επομένη Τρίτη του Πάσχα (10/4, 17:00) ο ΟΦΗ θα δώσει δίτερμα προπόνησης με τον Εργοτέλη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.













TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ