ΟΦΗ

Μάουρερ: "Θέλουμε την ευρωπαϊκή έξοδο"

Μάουρερ: "Θέλουμε την ευρωπαϊκή έξοδο"
Μαουρερ

Ο Ράϊνερ Μάουρερ δήλωσε οτι στόχος της ομάδας είναι η ευρωπαϊκή έξοδος

Ο ΟΦΗ είναι εδώ και καιρό σε "τροχιά" Ευρώπης. Ο Ράϊνερ Μάουρερ λοιπόν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην παραδεχθεί οτι αυτός είναι ο στόχος της ομάδας στις αγωνιστικές που απομένουν.
"Την Κυριακή που αρχίζει το τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος έχουμε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο αντίπαλος μας κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος είναι. Τον παρακολούθησα στα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι και ενδεικτικό της δυναμικής που έχει.

Θα είναι ότι χειρότερο εάν πιστέψει κάποιος πως έχουμε μπροστά μας ένα εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη που κάναμε στο ματς με την Κέρκυρα. Εάν την Κυριακή κάνουμε παρόμοια λάθη τότε θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Εμείς έχουμε πολλές αναγκαστικές απουσίες.

Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη. Δικαιολογημένα όλος ο κόσμος της ομάδας μας απαιτεί το παραπάνω. Εφόσον σημειώσουμε τρεις νίκες στους εναπομείναντες αγώνες τότε μπορούμε να καταλάβουμε την 5η θέση και να συμμετάσχουμε στη νέα σεζόν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο νέος στόχος που έχουμε μπροστά μας είναι λογικό ότι φέρνει επιπλέον πίεση, όμως έτσι πρέπει να είναι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά. Αύριο το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Ντρούλιτς θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής" τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο προπονητής των "μελανόλευκων" τόνισε ακόμη οτι στις προπονήσεις κατά την διάρκεια της διακοπής έδωσε βαρύτητα στην κατοχή της μπάλας, ενώ παραδέχθηκε οτι ο Κωνσταντινίδης έχει τεθεί στην διάθεση της ομάδας για το ματς της Κυριακής. Το ευχάριστο είναι οτι και ο Πίτερ Οφορίκουε επέστρεψε χωρίς κανένα πρόβλημα απο την Εθνική της Γκάνας και έτσι υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Γιάννης Σφακιανάκης: "Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου"

Από μέρους της διοίκησης ήταν στη συνέντευξη, ο υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων, Γιάννης Σφακιανάκης που δήλωσε: "Είχαμε πει σαν διοίκηση, ότι εάν η ομάδα έπαιρνε καλό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω θα είχαμε ξανά την ευκαιρία να κοιτάζουμε πιο ψηλά. Η νίκη που πέτυχαν προπονητής και παίκτες, έφεραν ξανά την ευκαιρία αυτή. Ήρθε πλέον η ώρα να κάνουμε ξανά μια νέα προσπάθεια και περιμένουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα για να ολοκληρώσουμε το στόχο. Την Κυριακή έχουμε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Όλοι πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο".

Μανώλης Μονιάκης: "Θέλουμε μια θέση για το ΟΥΕΦΑ"
Εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ήταν ο Μανώλης Μονιάκης που δήλωσε: "Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω και θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Παίρνοντας τη νίκη από τον Ιωνικό κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για το στόχο μας που δεν είναι άλλος πλέον από την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μας έχει κάνει καλό η διακοπή των 3 ημερών που μας έδωσε ο προπονητής μας, γιατί ξεκουραστήκαμε. Συνεχώς προσπαθώ για το καλύτερο γιατί πάντα έχω στόχο να βελτιώνομαι".













TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ