ΟΦΗ

Ατομικό Κωνσταντινίδης και Ντρούλιτς

Ατομικό Κωνσταντινίδης και Ντρούλιτς
Κωνσταντινιδης

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, διότι συνεχίζονται οι ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ατομικό και ο Ντρούλιτς

Ο Ράϊνερ Μάουρερ ετοιμάζει τα σχέδια του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Γερμανό τεχνικό. Ο Κώστας Κωνσταντινίδης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και έκανε ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο και ασκήσεις). Εφόσον νιώθει καλύτερα την Πέμπτη θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.
Δύο προπονήσεις έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα ν' αφιερώνεται σε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Ο Ντρούλιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί που περιελάμβανε τρέξιμο. Στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Ντρούλιτς, έκανε πολλά σουτ στους τερματοφύλακες. Αντίθετα με τους Κωνσταντινίδη, Ντρούλιτς, οι Σφακιανάκης, Νουαφόρ πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Σταύρος Μαμουλάκης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Στεφανής, Μιχελακάκης, Ν. Κουνενάκης, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός προπονήσεων ο Κασμερίδης
Ο Αλέκος Κασμερίδης δεν έκανε προπόνηση, γιατί έχει αιμάτωμα στο τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, πρόβλημα που ''κληρονόμησε'' στο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική Ελπίδων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Δανίας (2-1 νίκησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα).

''Νικήσαμε δίκαια. Η Εθνική έδειξε ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους θα πρέπει να δείχνει η εθνική μας την ανωτερότητα της. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι η τωρινή ομάδα μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα τους Έλληνες φιλάθλους και να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που έχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα'' δήλωσε ο Αλέξης Κασμερίδης που θ' ακολουθήσει και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.







TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ