ΟΦΗ

Βατσινάς: "Καλώς αναβλήθηκαν οι αγώνες"

Βατσινάς: "Καλώς αναβλήθηκαν οι αγώνες"
βατσινας

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρης Βατσινάς, επικρότησε την κυβερνητική απόφαση, να αναστείλει όλες τις αθλητικές δρατηριότητες

Είπε συγκεκριμένα: "Προσωπικά, αλλά και η διοίκηση που ηγούμαι, είμαστε υπέρ της απόφασης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για αναστολή όλων των ομαδικών πρωταθλημάτων επί δύο εβδομάδες. Πάγια θέση της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι να τηρηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς διακρίσεις, οι νόμοι και η κείμενη νομοθεσία.

Μπροστά στην υλοποίηση του στόχου αυτού δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κανένα στοιχείο "ωχαδερφισμού". Η ατιμωρησία, με την όποια μορφή έχει παρουσιαστεί ή πρόκειται να παρουσιαστεί από οποιαδήποτε πλευρά, δεν έχει θέση στο ελληνικό ποοδόσφαιρο και στον Αθλητισμό της χώρας μας γενικότερα".





Στη συνέχεια τόνισε:
"Επιτέλους πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι όλοι οι Ελληνες πολίτες έχουμε δικαίωμα συμμετοχής στον Αθλητισμό, στις όποιες εκδηλώσεις συνοδεύουν την παρουσία του στους αθλητικούς χώρους της πατρίδας μας. Ολοι έχουμε υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφαλή προσέλευση, ασφαλή παραμονή και ασφαλή αποχώρηση του φίλαθλου κόσμου στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγχρόνως είναι υποχρέωση όλων να φροντίζουμε για την ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων. Οποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτό επιτάσσει το γενικότερο συμφέρον της χώρας μας, δεν πρέπει να συμμετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις".




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ