ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Μαλινόβσκι για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ρούσλαν Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League | 24 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ρούσλαν Μαλινόβσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League | 24 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ρούσλαν Μαλινόβσκι βρήκε έναν συμβολικό τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων στην πατρίδα του μετά τη ρωσική εισβολή, φιλώντας το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε και δείχνοντας προς τον ουρανό μετά το γκολ επί της Λεβερκούζεν.

Το τελευταίο 15ημερο είναι απίστευτά δύσκολο για τον Ρούσλαν Μαλινόβσκι λόγω της ρωσικής εισβολής στην πατρίδα του, με τον Ουκρανό επιθετικό της Αταλάντα να προσπαθεί μέσα από την παρουσία του στα γήπεδα όχι μόνο να ξεχάσει την θλίψη και τον πόνο που του έχει προκαλέσει ο πόλεμος αλλά και να στείλει μηνύματα για το τέλος της παράνοιας.

Το έκανε στο ματς των μπεργκάμασκι στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό όταν είχε σηκώσει τη φανέλα του για να δείξει μήνυμα που έγραφε "Όχι πόλεμο στην Ουκρανία", ανήμερα της εισβολής της Ρωσίας στην πατρίδα του (24/2), το έκανε και δύο εβδομάδες αργότερα.

Για την ακρίβεια το βράδυ της Πέμπτης (10/3) στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της Αταλάντα με την Λεβερκούζεν για τους 16 του Europa League (νίκη με 3-2 για την ιταλική ομάδα στο φινάλε), με τον 28χρονο επιθετικό να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα γράφοντας το 1-1 στο 23ο λεπτό και να πανηγυρίζει το γκολ με ξεχωριστή χειρονομία.

Αυτή ήταν να βγάλει το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε, ως ένδειξη πένθους για όλους εκείνους που έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία, και να το φιλήσει, δείχνοντας κατόπιν ψηλά στον ουρανό.

"Αφιερωμένο σε όλα τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία", έγραψε ο Μαλινόβσκι στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, συνοδεύοντας τη φωτογραφία που τον παρουσιάζει να δείχνει με τα χέρια του προς τον ουρανό.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από τον Μαλινόβσκι, η Αταλάντα έχει στο ρόστερ της και Ρώσο ποδοσφαιριστή, τον Αλεκσέι Μίραντσουκ, με τους δύο μάλιστα παίκτες να είναι πολύ καλοί φίλοι και τους οπαδούς της Dea να θέλουν να το τονίσουν αυτό μέσω ενός ξεχωριστού πανό που ύψωσαν στο γήπεδο, με πρωταγωνιστές τους Μαλινόβσκι και Μίραντσουκ.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ