ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η ανάρτηση του Μαλινόφσκι πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: "Προσευχηθείτε για την Ουκρανία"

Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Ρεάλ
Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Ρεάλ © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Το μήνυμά του για τα όσα βιώνει η Ουκρανία έστειλε ο μέσος της Αταλάντα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, ο οποίος μέσω ανάρτησης στα social media ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τη χώρα του λίγες ώρες μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία για την υπεράσπιση των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των αυτονομιστών, με τη ρωσική εισβολή να ξεκινά στις 05:00 το πρωί.

Ισχυρές ήταν οι εκρήξεις που ακούστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες την Πέμπτη (24/2) σε Κίεβο, Οδησσό και Μαριούπολη, με την Ουκρανία να προχωρά στην επιβολή στρατιωτικού νόμου.

Στον απόηχο αυτό, ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι, θα αγωνιστεί με την Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) στο Γ.Καραϊσκάκης για την πρόκριση στο Europa League. Λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς ο Ουκρανός διεθνής με δημοσίευση στο Twitter ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τη χώρα του.

"Η Ουκρανία δέχεται επίθεση τώρα. Παρακαλώ, διαδώστε το και προσευχηθείτε για τη χώρα μας!", ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ