ΑΕΚ

Αρεσε και σκόραρε ο Μπλάνκο

Αρεσε και σκόραρε ο Μπλάνκο
Μπλάνκο, ΑΕΚ

Το γκολ του Μπλάνκο είναι αυτό που κρατά ο Σέρα Φερέρ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων

Η Ένωση απέδωσε ικανοποιητικά κατά διαστήματα αλλά και πάλι εμφάνισε προβλήματα στο κέντρο της άμυνάς της με τους Ζεράλδο Άλβες και Φεντερίκο Ασκάρατε να μην βρίσκουν σημεία συνεννόησης.
Σκόραρε και ο νεαρός Τόφας ο οποίος κερδίζει διαρκώς πόντους στην εκτίμηση του προπονητή. Το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς αυστριακός τερματοφύλακας Γιούργκεν Μάχο ξεκινώντας μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα.

Θρασύβουλος - ΑΕΚ 1-3

Α’ Ημίχρονο


9’ (1-0): Ο Αναστασάκος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ασκάρατε και έφτασε και πάλι στον Αναστασάκο που με νέο σουτ άνοιξε το σκορ.

11’: Ο Μπλάνκο με ατομική προσπάθεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Θρασύβουλου και πλάσαρε, αλλά ο Μιγκέλ λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή πρόλαβε να απομακρύνει σε κόρνερ.

12’ (1-1): Ο Ριβάλντο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ασκάρατε με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για την ΑΕΚ.

24’: Σουτ του Σπυρόπουλου, ο Μάχο απέκρουσε.

29’: Έπειτα από κόρνερ του Ριβάλντο, ο Ζεράλντο έπιασε την κεφαλιά, ο Κωστάκης έδιωξε ασθενώς και ο Μιγκέλ, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, απομάκρυνε με το κεφάλι.

34’: Σέντρα του Μπαριέντος από αριστερά, σουτ του Αναστασάκου, η μπάλα έφυγε άουτ.

B’ Ημίχρονο


50’ (1-2): Ο Μανού με ατομική προσπάθεια από αριστερά απέφυγε τους αντιπάλους του, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπλάνκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

75’: Φάουλ του Τόζερ, κεφαλιά του Ενσαλίβα, η μπάλα έφυγε άουτ.

82’: Ο Τόζερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ενσαλίβα πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

89’ (1-3): Ο Τόφας, έπειτα από κόρνερ του Παππά, με κεφαλιά νίκησε τον Κωστάκη.

Θρασύβουλος: Κωστάκης, Μιγκέλ, Μπαριέντος (75’ Φράγκος), Σαρ (46’ Μπελεγρίνης), Αναστασάκος, Βασιλείου, Λιαπάκης (53’ Κατσίκης), Μανίκας (61’ Μπρις), Ρόκας, Σπυρόπουλος (46’ Δήμος), Σωτήρχος (55’ Γκάγκας)

ΑΕΚ: Μάχο (46’ Μορέτο), Ράμος, Αρουαμπαρένα (67’ Αμαραντίδης), Ασκάρατε (46’ Τόζερ), Ζεράλντο, Καφές, Ενσαλίβα, Μανού (67’ Παππάς), Ζούλιο Σέζαρ (46’ Ντιούφ), Ριβάλντο (61’ Τόφας), Μπλάνκο





























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ