ΠΑΟΚ

Αποθεώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία

Αποθεώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία
γκαρσια υποδοχη

Πλήθος κόσμου αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία, που ήταν φειδωλός σε δηλώσεις ''Θα δώσω το μέγιστο δυνατό''

O Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το μεσημέρι της Τετάρτης λίγο πριν τις 16:00 και ρωτήθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις και το στόχο του για τον ΠΑΟΚ:
" Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω μόνο 4 ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα για να πετύχει η ομάδα το καλύτερο. "

"Δεν πιστεύω πως είμαι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε στην Ελλάδα. Ο κόσμος με γνωρίζει και εγώ θα προσπαθήσω να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ και να παίξω ποδόσφαιρο για τον κόσμο και την ομάδα

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε ο σύλλογος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μετά την άφιξή του και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ εφόσον υπάρξει χρονικό περιθώριο θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

3 μήνες εκτός ο Βαγγελής

Στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση εισήχθη ο Λάμπρος Βαγγελής προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Η εκτίμηση είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα τριών περίπου μηνών για να επανέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ προτίθεται να ανανεώσει τα συμβόλαια των Σωτήρη Μπαλάφα και Νίκου Αραμπατζή και άρχισε διαπραγματεύσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Το συμβόλαιο του Νίκου Αραμπατζή λήγει τον Ιούνιο του 2009 και του Σωτήρη Μπαλάφα τον Ιούνιο του 2010. Και στους δύο παίκτες έγινε πρόταση για νέα τετραετή συμβόλαια με αναπροσαρμοσμένες οικονομικές απολαβές και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων με την ομάδα.

Και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ

Ο Φίλππος Δάρλας είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του την Τετάρτη. Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας θα παραμείνει για δύο χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο "Δικέφαλος του Βορρά" διατηρεί και οψιόν αγοράς την οποία έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι του 2010.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Έλληνα ακραίο αμυντικό Φίλιππο Δάρλα, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΟ για δυο χρόνια, διατηρώντας το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2010.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν επίσης και την παραχώρηση του Μελίσση στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ ΠΑΟ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Χρήστου Μελίσση.




























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ