ΠΑΟΚ

Ο Κυριαζής υποψήφιος αντι-Μελίσσης

Ο Κυριαζής υποψήφιος αντι-Μελίσσης
κυριαζης

Ο Γιώργος Κυριαζής είναι η περίπτωση που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ για αντι-Μελίσση. Νέα αύξηση Μ/Κ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Χρήστου Μελίσση στον Παναθηναϊκό, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του, ήταν και ο Γιώργος Κυριαζής της Τριεστίνα.
Ο κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στη γειτονική χώρα εδώ και 5 χρόνια, από τότε δηλαδή που αποφάσισε να αφήσει τον Ηρακλή και την Θεσσαλονίκη για την Κατάνια. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρέτσο, ενώ την τελευταία τριετία έχει 93 συμμετοχές με την φανέλα της Τριεστίνα.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμα, πως την τελευταία του σεζόν στην ιταλική ομάδα, έκανε ρεκόρ συμμετοχών αγωνιζόμενος σε 38 αγώνες πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, για τον οποίο όμως φημολογείται ενδιαφέρον και της Σαλερνιτάνα.

Λάθος με... Ιμπραϊμοβιτς



Κάποτε υπήρχε ο "δαίμων του τυπογραφείου" που ευθυνόταν για αρκετά εκ παραδρομής λάθη που έκαναν την εμφάνισή τους στις εφημερίδες, τώρα πλέον υπάρχει και η ο δαίμων των... ηλεκτρονικών ΜΜΕ!

Όπως αποκάλυψε το ιταλικό αθλητικό σάιτ "calciomercato.it", οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ένα "ηλεκτρονικό" λάθος καθώς στην αγγλική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας γνωστοποιείται στους φίλους της λαοφιλούς ομάδας πως ο "Δικέφαλος" προχώρησε στην απόκτηση του Ζλάταν... Ιμπραχίμοβιτς!










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ