ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Μελίσση

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Μελίσση
Μελίσσης

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η μετακίνηση του Χρήστου Μελίσση από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η μετακίνηση του Χρήστου Μελίσση από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι κατέθεσαν τρεις προτάσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τους δεύτερους να απαντούν αρνητικά σε όλες τις προσφορές.
Τελικά την Παρασκευή το τριφύλλι επανήλθε με μεγαλύτερη προσφορά που άγγιζε τα 2 εκ. ευρώ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αιφνιδιάζονται καθώς δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι στα αρχικά πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ

Μετά την μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού οι άνθρωποι του δικεφάλου είχαν συζητήσεις όλο το Σαββατοκύριακο, αποφασίζοντας να κάνουν την αντιπρόταση τους την Δευτέρα, ζητώντας τα ίδια χρήματα που έδινε η ομάδα της Αθήνας συν τον Φίλιππο Δάρλα.

Οι δυο σύλλογοι συμφώνησαν και ο 26χρονος αμυντικός ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με τον Ζήση Βρύζα το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπου και ολοκλήρωσαν την μετακίνηση με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο, με αποδοχές που αγγίζουν τα 300.00 ευρώ.

Ο ειδικός όρος του Δάρλα

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πολύ στον Φίλιππο Δάρλα, και γι' αυτό έβαλαν έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του, που δίνει το δικαίωμα στο τριφύλλι να τον αποκτήσει μέσα στα επόμενα δυο χρόνια με 700.000 ευρώ.

Η συμφωνία με τον Πανσερραϊκό

Ο Χρήστος Μελίσσης προτού πάει στον ΠΑΟΚ ήταν ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, με την ομάδα των Σερρών να τον πουλάει στον δικέφαλο έχοντας όμως ένα ποσοστό μεταπώλησης περίπου στο 15%.

Έτσι τα "Λιοντάρια" δικαιούνται περίπου 300.000 ευρώ από την πώληση του Μελίσση στον Παναθηναϊκό, με τον Ζαγοράκη όμως να είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και ο Πανσερραϊκός θα πάρει τελικά 100.000 ευρώ.

Όπως είναι λογικό μετά από την πώληση του Μελίσση ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με τα 2 εκ. ευρώ που εισέπραξε ο σύλλογος να λύνει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι έχουν σκοπό να δαπανήσουν αυτά τα χρήματα ενισχύοντας και άλλο τον Δικέφαλο.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ