ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ξεκινούν οι ετοιμασίες για τη μοναδική και πιο εντυπωσιακή έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα

Auto Athina 2024
Auto Athina 2024 AUTO ATHINA

Το γεγονός της χρονιάς για τους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου, έρχεται τον Οκτώβριο και όπως όλα δείχνουν, όλες οι εταιρείες θα δώσουν το παρόν προβάλλοντας τα πιο νέα μοντέλα της αγοράς.

H Έκθεση Αυτοκινήτου “Auto Athina 2024” είναι γεγονός! Ο μοναδικός εκθεσιακός θεσμός στην αυτοκίνηση και την κινητικότητα έρχεται να γράψει νέα σελίδα στη εκθεσιακή αγορά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες της. Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, το υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo υποδέχεται την “Auto Athina 2024”.

Είναι η μοναδική εκθεσιακή γιορτή του Αυτοκινήτου, η οποία σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον κλάδο στην Ελλάδα. Οι χιλιάδες λάτρεις και υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου, θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά πρεμιέρες και όλα τα νέα μοντέλα, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, τη βιώσιμη κινητικότητα, να κάνουν test drives και να συμμετάσχουν σε ξεχωριστά events και happenings.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο «Energy Save» με θέμα «την αποδοτικότητα και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος» με την επιμέρους πραγματοποίηση παράλληλων δράσεων όπως θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες από εξειδικευμένα στελέχη του κλάδου και εκπροσώπους εταιρειών της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η “Auto Athina 2024” θα είναι η μεγαλύτερη έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη πλήρως στις διεθνείς απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Η “Auto Athina 2024” αποτελεί πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης «Αυτοκίνηση» και του event «Mobility», οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και την πολύχρονη εμπειρία τους στον εκθεσιακό χώρο του αυτοκινήτου, για τη δημιουργία του νέου, καινοτόμου και σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού.

Η έκθεση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και θα υποδέχεται τους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 (με ωράριο λειτουργίας 14:00- 21:00 τις καθημερινές και 10:00- 21:00 τα Σ/Κ). Μείνετε συντονισμένοι, με το www.autoathina.gr για να είστε μέρος της κορυφαίας Γιορτής του Αυτοκινήτου.

TAGS ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ AUTO ATHINA 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ