ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη επί του Πιερικού με σόου Ίβιτς

Φιλική νίκη επί του Πιερικού με σόου Ίβιτς
ιβιτς

Μπροστά σε 8.000 οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πιερικού με 2-1, χάρις σε δυο τέρματα του Βλάνταν Ίβιτς

Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην εντυπωσίασε, όμως έδειξε και πάλι θετικά στοιχεία, με τον Ίβιτς να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του και τον "δικέφαλο" να επικρατεί του Πιερικού με 2-1.
Στο δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί, πέντε μόλις λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ήταν όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρήκε με εκτέλεση φάουλ, τον Βλάνταν Ίβιτς, στην... καρδιά της άμυνας του Πιερικού, με τον Σέρβο μέσο, να σκοράρει με κεφαλιά

Ο Ίβιτς, ήταν εκείνος που πέτυχε και το δεύτερο της ομάδας. Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Βερόν, Κονσεϊσάο και Γεωργίου, ο τελευταίος σέντραρε με τον Σέρβο και πάλι με κεφαλιά, να νικά τον αντίπαλο κήπερ, για το 2-0.

H απάντηση της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, ήρθε από τα πόδια του Δερμιτζόγλου. Ο τελευταίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77ο λεπτό, μείωσε το σκορ, για τον Πιερικό σε 2-1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως η αναμέτρηση έληξε στο 86ο λεπτό, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν άντεξαν να περιμένουν μέχρι το τελικό σφύριγμα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σάντος: "Θέλουμε αριστερό μπακ"

Ευχαριστημένος από την ομάδα του, αλλά και με αίσθηση των αδυναμιών της ομάδας, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, αμέσως μετά την λήξη του φιλικού με τον Πιερικό. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Δεν είμαστε ακόμη σε καλό επίπεδο. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα από κάποια άλλα. Θέλουμε να βελτιωθούμε για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Συναντήσαμε απόψε μια καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα που έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Ηταν ένα καλό παιχνίδι". Τέλος, ο κ. Σάντος, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται μια ακόμη μεταγραφή, για την θέση του αριστερού μπακ.

Πιερικός: Τόλιος, Πάες (65΄Χατζηζήσης), Γιατζιτζόγλου, Τασίδης, Ζηγιάνης, Μακρής (57΄Χατζόπουλος), Γκαρόζης (50΄Βούκοβιτς), Μάγγος, Θάνος (59΄Χαϊκάλης), Σερζίνιο (56΄Ζαϊμι), Φρέντερικ (72΄Δερμιτζόγλου)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μελίσσης (46΄Μαλεζάς), Κοντρέρας, Σνάουτσερ (38΄Γεωργίου), Κονσεϊσάο, Μπαλάφας, Ηλιάδης (46΄Βερόν), Κωνσταντινίδης, Ιβιτς, Αθανασιάδης (46΄Αναστασάκος).












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ