ΠΑΟΚ

Φτάνει ο Γκαρσία-3 μήνες εκτός ο Βαγγελής

Φτάνει ο Γκαρσία-3 μήνες εκτός ο Βαγγελής
Βαγγελής INTIME SPORTS

Στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση εισήχθη ο Λάμπρος Βαγγελής προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ προτίθεται να ανανεώσει τα συμβόλαια των Σωτήρη Μπαλάφα και Νίκου Αραμπατζή και άρχισε διαπραγματεύσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.
Το συμβόλαιο του Νίκου Αραμπατζή λήγει τον Ιούνιο του 2009 και του Σωτήρη Μπαλάφα τον Ιούνιο του 2010. Και στους δύο παίκτες έγινε πρόταση για νέα τετραετή συμβόλαια με αναπροσαρμοσμένες οικονομικές απολαβές και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων με την ομάδα.

Τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/7, 15:15) αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφού πρώτα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφερε ο σύλλογος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μετά την άφιξή του και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ εφόσον υπάρξει χρονικό περιθώριο θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ