ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Μάρτιο οι εκσκαφές...

Από Μάρτιο οι εκσκαφές...
γήπεδο

Αισιόδοξες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βοτανικού, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για εκσκαφές το Μάρτιο του 2008

Στο πολύπλοκο θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στο Βοτανικό, τα νέα είναι ευχάριστα αφού όπως δείχνουν οι εξελίξεις ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εμφανίζεται συναινετικός και το ραντεβού του Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Νικήτα Κακλαμάνη την προσεχή εβδομάδα θα επιφέρει θετικές εξελίξεις.
Ο Δήμος Αθηναίων προτίθεται να υπογράψει νέο μνημόνιο, με το οποίο θα εγκρίνεται η χρηματοδότηση του έργου από την "πράσινη" ΠΑΕ και η "σκυτάλη" άμεσα θα περάσει στην οικοδομική άδεια, που θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες για να εκδοθεί.

Στο χώρο του Βοτανικού ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του μεγάλου κτιρίου της ΕΤΜΑ, σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο πλάνο. Τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν από το ΥΠΕΧΩΔΕ οι εργασίες για τη διάνοιξη των δρόμων περιφερειακά του νέου γηπέδου.

Ετσι, και αν όλα κυλήσουν ομαλά οι εκσκαφές και τα έργα κατασκευής θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο του 2008 και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις θα χρειαστούν κοντά στους 18 μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο. Αν το χρονοδιάγραμμα αυτό τηρηθεί ο Παναθηναϊκός θα κάνει πρεμιέρα στο νέο του "σπίτι" την περίοδο 2009-10.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ