ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Μότσαρτ... Μπέκαμ

Από Μότσαρτ... Μπέκαμ
Ιβανσιτς

Με κολακευτικά λόγια μιλούν οι Αγγλοι για τον Ιβανσιτς, που τον χαρακτηρίζουν "Μπέκαμ των Αυστριακών". Δυο νέα "όπλα" για Πεσέιρο

Σύμφωνα με την "Daily Mail" και με αφορμή την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Αυστρίας με την αντίστοιχη της Αγγλίας γίνεται αναφορά σε ποδοσφαιριστές "κλειδιά".
Στην μεσαία γραμμή οι Αγγλοι αναφέρονται στο μεγάλο "ζευγάρι" του Στίβεν Τζέραρντ με τον σταρ του Παναθηναϊκού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

" Ο Μπέκαμ των Αυστριακών, Αντρέας Ίβανσιτς, είναι ο αρχηγός και συνάμα ο οργανωτής του αντιπροσωεπυτικού του συγκροτήματος. Όπως και ο Μπέκαμ, ο άσος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός πασέρ, ωστόσο διαθέτει και ταχύτητα στο παιχνίδι του, στοιχείο που λείπει από τον Άγγλο σταρ.

Είναι ο ποδοσφαιριστής τον οποίο τα "λιοντάρια" θα πρέπει να περιορίσουν πρκειμένου να μειώσουν τις επιθετικές απειλές από τους Αυστριακούς

".

Δύο "όπλα" ακόμα στην φαρέτρα


Ο Ζοσέ Πεσέιρο μπορεί να ετοιμάζει τα πλάνα του για την δύσκολια συνέχεια με δύο σημαντικές προσθήκες. Ο Εκι Γκονζάλες και ο Σωτήρης Νίνης φώναξαν "παρών" στο φιλικό με τον Αγιο Δημήτριο και ο Πορτογάλος τεχνικός τους "άκουσε" και τους έβαλε στην λίστα αναμονής για τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους.

Ο Αργεντίνος μέσος και ο ταλαντούχος Ελληνας μέσος ανάγκασαν τον 47χρονο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποιήση, αφού σε λίγο καιρό από τώρα θα έχει δύο σημαντικές προσθήκες τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στα άκρα.

Δύο λύσεις γεμάτες ποιότητα που από την στιγμή που θα νιώσουν 100% έτοιμοι, θα δώσουν σημαντικές βοήθειες στα πλάνα του Παναθηναϊκού, για τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φιλικό με Ηλυσιακό

Στα αγωνιστικά, ο Ζοσέ Πεσέιρο θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει για άλλη μια φορά την κατάσταση των Γκονζάλες και Νίνη, αφού θα τους δει και πάλι αγωνιζόμενους στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηλυσιακό την προσεχή Τρίτη (15:30) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας

Χωρίς εισιτήρια το Σαββατοκύριακο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της πως το Σαββατοκύριακο οι φίλαθλοι της ομάδας δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τους ερχόμενους αγώνες με Λοκομοτίβ Μόσχας (Κύπελλο ΟΥΕΦΑ), Ξάνθη και ΟΦΗ, λόγω εργασιών αναβάθμισης του συστήματος διάθεσης εισιτηρίων.

H ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης του συστήματος διάθεσης εισιτηρίων, το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα λειτουργεί η διάθεση εισιτηρίων μέσω διαδικτύου.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - LOCOMOTIV MOSCOW, και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ στους φιλάθλους μας θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου".























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ