ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ισοπαλία με νικητές

Ισοπαλία με νικητές
γκονζαλες

Γκονζάλες, Νίνης και Τσίγκας αγωνίστηκαν στο 2-2 με τον Αγιο Δημήτριο. Εκι: "Χρωστάω πολλά..."

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοσέ Πεσέιρο χρησιμοποίησε τον Αργεντίνο παίκτη και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα αλλά λογικά να δείχνει δυστακτικός σε μερικές κινήσεις του. Παρόλο αυτό έκανε μια εκπληκτική ασίστ στο δεύτερο γκολ των "πράσινων" με τον Παπαδόπουλο να χρίζεται σκόρερ ενώ είχε αρκετές καλές κάθετες πάσες στο ματς.



Επιστροφή με γκολ...

Ο Εκι χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικό χαφ έχοντας παρτενέρ τον Μάτε Τζούνιορ Σιμάο και στα άκρα τους Δάρλα και Νίνη.



Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού", έδειξε σαφώς πιο έτοιμος από τον Γκονζάλες, αφού ήδη έχει αγωνιστεί και στα επίσημα ματς των Νέων με Ατρόμητο και ΑΕΚ, και μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον γηπεδούχο. O "El ninio" με μια ενέργεια αλλά Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.



Αλλαγές στην επανάληψη...



Στην επανάληψη ο Ζοσέ Πεσέιρο αντικατέστησε μερικούς από τους παίκτες των βασικών επιλογών του ρίχνοντας στο παιχνίδι και τους Καρνέζη, Σαριέγκι, Παπαδόπουλο. Ομως η τελευταία αλλαγή του Πορτογάλου τεχνικού ολοκλήρωσε τα χαμόγελα των ανθρώπων του "τριφυλλιού".



Μετά τους Γκονζάλες και Νίνη στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε και ο Θανάσης Τσίγκας που πήρε την θέση του Σωτήρη Νίνη.



Ο επιθετικός των "πράσινων" αγωνίστηκε για 20 λεπτά και έδειξε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα παρά την πολύμηνη απουσία του.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγιος Δημήτριος ισοφάρισε σε 1-1 στο 75' με τον Ζαίμι, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους πέντε λεπτά αργότερα (80').



Η ομάδα του Μπαχραμίου ή αλλιώς η αγαπημένη "Μπάρτσα" των φίλων του συλλόγου, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γιαννιτσανάκη τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.



Εκι: "Χρωστάω πολλά..."


Απόλυτα ικανοποιημένος με τον εαυτό του αλλά και την φετινή εικόνα και ποιότητα της ομάδας έδειξε ο Εκι Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος μέσος μετά το τέλος από το ματς με τον Αγιο Δημήτριο, υποστήριξε για το "νέο τριφύλλι", τον προπονητή του αλλά και τους οπαδού της ομάδας:



"Αισθάνομαι καλά. Δεν φοβήθηκα σε καμία φάση του παιχνιδιού και διαπίστωσα ότι είμαι σε θέση να παίξω και σε επίσημο ματς. Ήμουν καλά ψυχολογικά και τώρα απέκτησα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω κάνει καλή προετοιμασία. Δούλεψα αρκετά στην αποθεραπεία μου και νιώθω ότι είμαι σε θέση να αγωνιστώ, έστω για ένα ημίχρονο, στα προσεχή ματς. Θα συνεχίσω βέβαια τη δουλειά, διότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο να βρω ρυθμό.

Θα πρέπει να μπω και στη φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή. Κάνω καιρό προπονήσεις με την ομάδα, έχω μάθει πολλά πράγματα και συνεχίζω. Πρέπει να δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο στυλ παιχνιδιού που θέλει για να πάρω χρόνο συμμετοχής.

Αυτό το στυλ που αρχίζει να περνάει στα τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός μού αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να παίζω πιο προωθημένος, πίσω από τους επιθετικούς. Αλλά και αμυντικό χαφ να αγωνιστώ δεν θα έχω πρόβλημα να κάνω αυτό που ξέρω, γιατί είναι τέτοιο το στυλ που έχουμε που μου ταιριάζει. Έτσι πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός, άλλωστε.

Όλοι, ακόμα και οι αμυντικοί, να έχουν επιθετική φιλοσοφία. Γίνεται πολύ καλή προπόνηση και αυτό που βλέπω είναι πως ό,τι δουλεύουμε στην Παιανία, βγαίνει και στους αγώνες.

Η φετινή ομάδα είναι ικανή για το πρωτάθλημα. Έχει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές και καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Εγώ τα βλέπω όλα με αισιοδοξία. Ακόμα και τα προηγούμενα χρόνια, που δεν πηγαίναμε καλά, πάντα πίστευα ότι κάτι θα αλλάξει. Γιατί να μην το πιστεύω φέτος, που έχει αποδείξει η ομάδα ότι έχει πολλές δυνατότητες;

Θέλω και μπορώ να γίνω κομμάτι της και τη βοηθήσω να πάρει τίτλους. Περιμένω την ευκαιρία μου. Περιμένω να πάρω παιχνίδια και να βρω ρυθμό. Για έναν ακόμα λόγο. Ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα που απουσίαζα μου έδωσε δύναμη. Καθημερινά ζω την αγάπη του και θέλω όσο τίποτε άλλο να παίξω για να ανταποδώσω.

Χρωστάω πολλά στους οπαδούς μας. Είναι τεράστιοι και αξίζουν να δουν μια πολύ καλή ομάδα και τον πραγματικό Εκι











"

, τόνισε ο Αργεντίνος μέσος.



Η σύνθεση του Παναθηναϊκού

Ο Ζοσέ Πεσέιρο για την αναμέτρηση επέλεξε τους: Μάλαρτζ (46' Καρνέζης), Σιόντης, Φύσσας, Ενακαρίρε, Σιμάο, Σέριτς (46' Σαριέγκι), Ρομέρο, Νίνης (70' Τσίγκας), Γκονζάλες, Ν Ντόι (46' Παπαδόπουλος), Δάρλας.



Ατομικό ο Μάτος

Σε ότι αφορά τον Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος χθες για προσωπικούς λόγους δεν προπονήθηκε σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.



Ο "Μότσαρτ".... και μοντέλο



Για άλλη μια φορά ο Αντρέας Ίβανσιτς τράβηξε τα φλας της δημοσιότητας στην πατρίδα του και όχι μόνο. Ο μέσος του Παναθηναϊκού την Τετάρτη έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του ύμνου του Euro του 2008, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του το σχετικό cd.



"

Θέλαμε το δικό μας ύμνο για το Εuro. Είμαστε χαρούμενοι και τυχεροί που μια εταιρία μεγάλη ανέλαβε την παραγωγή και πίστεψε σ' αυτό, βοηθώντας στο να γίνει το παραπάνω βήμα και πλέον ένα τραγούδι τόσο πολλά υποσχόμενο βρίσκεται στα χέρια μας

", υποστήριξε ο σταρ των "πράσινων".



Ο 24χρονος μέσος ο οποίος φωτογραφήθηκε και με τη νέα εμφάνιση της Εθνικής για το επερχόμενο EURO έχοντας γύρω του πανέμορφα μοντέλα, τόνισε ενόψει του επικείμενου φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας:



"

Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης".




































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ