ΑΕΚ

Από Ισπανία... Αργεντινή

Από Ισπανία... Αργεντινή
Αλβάρεζ

Στην Ισπανία για μεταγραφικές υποθέσεις ο Σέρα Φερέρ

Ο Φερέρ μετέβη το πρωί της Πέμπτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαγιόρκα, όπου την Κυριακή ενδέχεται να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στην Οσασούνα. Ίσως για να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει έντονα την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα ωστόσο με άλλες πηγές ο τελικός προορισμός του Ισπανού θα είναι η Αργεντινή.
Ο εκλεκτός Μάρκος

Ο Μάρκος Μονταϊνί απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ κατά τις δύο περασμένες μεταγραφικές περιόδους ωστόσο εν τέλει οι Μπόκα Τζούνιορς επέλεξαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Συνήθως αγωνίζεται ως αλλαγή στη μεγάλη ομάδα της Αργεντινής και ίσως απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ η οποία αναζητεί έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μονταϊνί για τη θέση του δεύτερου επιθετικού.

Ο μετανιωμένος Αριέλ

Ο Ιμπαγάσα προτίμησε τον περασμένο Ιούλιο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα, ωστόσο η κακή πορεία της ομάδας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν σε αντιδιαστολή με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον τον έκαναν να μετανιώσει για την επιλογή του. Ο δανεισμός του από την Ατλλέτικο Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι οι Ροχιμπλάνκος δεν τον θέλουν πίσω.

Αν η ΑΕΚ επανεξετάσει την περίπτωσή του (όπως φημολογείται), τότε μπορεί να έχει καλύτερη τύχη από ότι το περασμένο καλοκαίρι. Άλλωστε μετά την απόκτηση του Αρουαμπαρένα και τις εμφανίσεις των Κιτρινόμαυρων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ιμπαγάσα θα πρέπει να έχει εντελώς διαφορετική εικόνα για το «μέγεθος» ΑΕΚ. Το θέμα είναι αν όντως η Ένωση ενδιαφέρεται εκ νέου για να τον εντάξει στο δυναμικό της ή όχι.

Ο ακριβός Περέιρα

Αυτός που είναι βέβαιο ότι αρέσει στο Φερέρ δεν αποτελεί πάντως ιδιαίτερα προσιτή επιλογή. Ο αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μέσος της Μαγιόρκα Γκιγιέρμο Αριέλ Περέιρα έχει κερδίσει απολύτως την εμπιστοσύνη του Γρκεγκόριο Μανθάνο, είναι βασικός και έχει πετύχει δύο γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2008 και εφόσον παραχωρείται λογικά θα κοστίζει και ακριβά. Πρόκειται για σαφώς δυσκολότερη περίπτωση από αυτή του Ιμπαγάσα.

Ο «εναλλακτικός» Αλβάρεθ

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρέαλ Κίκε Αλβέρεθ είναι ελεύθερος και θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. « Είναι μια καλή περίπτωση για μένα, αλλά τον πρώτο λόγο έχει η Βιγιαρεάλ. Πάντως το γεγονός ότι ένας τόσο σημαντικός παίκτης όσο ο Αρουαμπαρένα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει όραμα και στόχους» δήλωσε ο ισπανός κεντρικός αμυντικός στο SPORT 24. Ωστόσο ο Αλβάρεθ μάλλον αποτελεί εναλλακτική λύση για την Ένωση που πάει για μεγαλύτερο ψάρι.

Ενδιαφέρον για Κωστούλα;

Ήταν έντονη η φημολογία κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει την Ξάνθη για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας Θανάση Κωστούλα. Το SPORT 24 επικοινώνησε με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος δήλωσε άγνοια: « Δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί μου, ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από την Ξάνθη. Άλλωστε έχω συμβόλαιο για επιπλέον έναν χρόνο». Ωστόσο ο Κωστούλας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν υπήρξε επαφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους: « το αν ο κ. Νικολαΐδης και ο κ. Πανόπουλος έχουν συζητήσει για μένα είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Δεν ξέρω αν υπήρξε επαφή» τόνισε σχετικά.





















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ