ΑΕΚ

Παθιασμένος με την ΑΕΚ ο Μαντούκα

Παθιασμένος με την ΑΕΚ ο Μαντούκα
Μαντούκα

Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μαντούκα

" Πρώτη επιλογή μου είναι η ΑΕΚ. Η Μπενφίκα διαθέτει πολλούς μεγάλους παίκτες και δύσκολα θα αισθανθώ τη χαρά που βιώνω εδώ. Η οικογένεια μου έχει ήδη προσαρμοστεί στην Αθήνα", λέει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ο Μαντούκα λειτουργεί και ως μοχλός πίεσης για την ΑΕΚ "εκλιπαρώντας" την Μπενφίκα να μειώσει τις απαιτήσεις της από το 1 εκατομμύριο ευρώ που απαιτείται για την αγορά του. Ο Μαντούκα αποκάλυψε στους συμπατριώτες του ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης ήλθε στην ομάδα, με σκοπό να ισορροπήσει την οικονομική κατάσταση της ομάδας, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. " Η ΑΕΚ για αυτό χρειάζεται τη βοήθεια της Μπενφίκα, η οποία θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις από την προκαθορισμένη ρήτρα".

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ προτίθεται να καταβάλλει 750000 ευρώ και ο Μαντούκα αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. " Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ επικοινώνησε με την Μπενφίκα, ενημερώνοντας την, ότι θέλει να με διατηρήσει στο δυναμικό της. Βλέπω με θετικό μάτι την παραμονή μου στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να περιμένω να δω τι θα συμβεί".

Η επιθυμία του Μαντούκα είναι " να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές" αλλά παρά την εκπεφρασμένη του επιθυμία να μείνει στην Ελλάδα προσεγγίζει θετικά και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Λισσαβόνα, αν οι διαπραγματεύσεις δεν ευοδωθούν. " Αν επανέλθω στη Μπενφίκα θα είμαι επίσης ευχαριστημένος, αλλά θα ξέρουμε σίγουρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες".

Ο παθιασμένος με την ΑΕΚ, Μαντούκα μίλησε και για τον συμπαίκτη του, Μπρούνο Τσιρίλο, που παρά τα αντιθέτως λεγόμενα δεν έχει δεχτεί κρούση, από τους αετούς της Λισσαβόνας. " Κανείς από την Μπενφίκα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Τσιρίλο... Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά ο Φερνάντο Σάντος. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση είναι πολύ καλός αμυντικός και τα δίνει όλα στο γήπεδο".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ